FOTO. Cum arată băiețelul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf. Primele imagini cu mezinul din familia antrenorului

Andrei Alexandra 19.09.2022, 21:16
FOTO. Cum arată băiețelul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf. Primele imagini cu mezinul din familia antrenorului

Laurențiu Reghecampf s-a afișat pentru prima dată în spațiul online alături de fiul său cel mic, Liam, în vârstă de 4 luni. Cu ocazia zilei în care a împlinit vârsta de 47 de ani, antrenorul lui Neftchi Baku a postat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de noua sa parteneră de viață, Corina Caciuc, și de fiul lor.

Laurențiu Reghecampf a postat pentru prima dată o poză în care i se vede în totalitate fața celui mai mic fiu al său

Laurențiu Reghecampf mai are doi fii, din mariajele anterioare. Este vorba despre Luca și Laurențiu Jr., al doilea fiind fiul Anamariei Prodan. Fotografia postată de fostul fundaș dreapta a fost foarte apreciată de urmăritorii săi, care i-au transmis foarte multe mesaje emoționante.

„Felicitări, omule! Ți-ai ascultat inima, ai ales cu sufletul si ai dovedit că ‘Banii chiar nu aduc fericirea!’. Să fiți fericiti până la adânci bătrâneți”, „O familie minunată! La mulți ani sănătoși și fericiți!”, „Frumoasă soție și copil aveți”, „Ce frumoși sunteți! Se vede că sunteți fericiți”, „Frumoșiiiiii, cel mic e superb, cu ochii albaștri”, au fost unele dintre mesajele primite de Reghecampf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Totodată, tehnicianul a ținut să își manifeste din nou și dragostea față de Corina Caciuc. Reghe a postat o fotografie cu aceasta, alături de mesajul „Te iubesc, inimă!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Antrenorul lui Neftchi a închis recent „subiectul CSU Craiova”

Revenind la partea profesională, Laurențiu Reghecampf a vorbit recent despre plecarea „cu cântec” de la CSU Craiova. El a ținut să precizeze că nu a fost dat afară de Mihai Rotaru, cu care susține că a rămas în relații bune și după despărțire.

„La ceea ce mi s-a oferit și la ceea ce am avut în perioada în care am fost acolo, cred că am făcut rezultate foarte bune. Am avut și foarte mulți jucători accidentați. Nu s-au adus jucători în perioada de iarnă când trebuia să se aducă, mai ales că se accidentase și Houri în ultima zi de cantonament. Așa s-a întâmplat, nu mai contează.

Am în continuare o relație foarte bună cu Mihai Rotaru, dar în momentul când ai un subiect de discutat și nu ești pe aceeași lungime de undă, am încercat să nu ajungem la alte discuții care nu își au rostul. De aceea a fost cel mai bine să ne despărțim.

Laurențiu Reghecampf: „Nu m-a dat Mihai Rotaru afară”

Este făcută o imagine foarte proasă a jucătorilor. În ultimii treni s-au schimbat foarte mulți antrenori, dar jucătorii au rămas. Vă spun cu mâna pe inimă că jucătorii n-au nicio implicare în schimbarea unul antrenor. Poate nu-l cunoașteți foarte bine pe Mihai Rotaru. Nu cred că vreodată ar întreba el vreun jucător dacă să schimbe vreun antrenor. Sau să meargă vreun jucător la patron și să spună că antrenorul nu e bun. Lucrul ăsta cred că s-a făcut din cauza zvonurilor care sunt pe lângă echipă. Eu am fost în interior și vă spun că jucătorii nu au nicio implicare în schimbarea antrenorului.

Niciodată nu m-a dat pe mine Mihai Rotaru afară. Au fost alte motive pe care nu are rost să le mai discut. E ceva de domeniul trecutului. Prietenia mea cu Mihai nu are nicio legătură cu ce a apărut. Eu cu Mihai am hotărât să închidem contractul, dar Mihai nu a vrut niciodată ca eu să plec de la Craiova”, a spus Laurențiu Reghecampf la ProSport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe