FOTO. Cum arată, de fapt, degetul bandajat al lui Karim Benzema. Cel mai bun fotbalist al planetei și-a dezvelit „marele secret”

Radu Bordei 19.10.2022, 22:45
FOTO. Cum arată, de fapt, degetul bandajat al lui Karim Benzema. Cel mai bun fotbalist al planetei și-a dezvelit „marele secret”

Karim Benzema este exemplul că nicio mare performanță nu se poate obține fără sacrificiu. Atacantul a arătat la decernarea Balonului de Aur „secretul” dureros pe care îl poartă după el de ani de zile. Fanii au putut să vadă costul pentru a fi cel mai bun din lume.

Imaginile cu degetul lui Karim Benzema au făcut înconjurul lumii

Din 2019, noul Balon de Aur, Karim Benzema, evolează mereu cu un bandaj special la un deget. Acesta s-a accidentat la un meci cu Betis Sevilla și de atunci preferă să joace bandajat, pentru a nu se opera. Această procedură ar însemna o perioadă de absență importantă și Benzema nu vrea să rateze multe meciuri. Acest sacrificiu i-a adus și succes, Benzema a cucerit tot ce se putea cu Real Madrid și acum a cucerit și Balonul de Aur. Este primul francez după Zinedine Zidane căruia i s-a prezentat această distincție.

La ceremonie, Karim a venit fără bandaj și toată lumea a văzut cum atacantul nu își poate ține degetul drept. Este doar unul din micile sacrificii făcute de un fotbalist extraordinar.

Karim Benzema i-a depășit pe Sadio Mane și Kevin de Bruyne

Nu a fost o surpriză pentru nimeni că atacantul francez a devenit noul Balon de Aur. Acesta a avut parte de un sezon de vis, în care a câștiggat Liga Campionilor cu Real Madrid. Mai mult, a dus aproape de unul singur pe galactici în finală, după prestații magice în meciurile cu PSG, Chelsea sau Manchester City. De aceea, era apropae imposibil să îl depășească cineva. Chiar dacă și Sadio Mane și Kevin de Bruyne au avut parte de un sezon excelent. Benzema a fost, însă, cu o clasă peste toți rivalii, în 2022.

Mi-am spus mereu că dacă muncești, trebuie să reușești. Este visul oricărui fotbalist. Sunt extrem de fericit că am reușit să câștig. Am trecut prin momente dificile,dar am reușit să le depășesc cu ajutorul familiei mele. E o mare onoare să fiu alături de idolii mei, Zinedine Zidane și Ronaldo. Nu-i pot uita pe toți cei care au contribuit la acest moment unic. De la domnul Aulas, președintele lui Olympique Lyon și până la Florentino Perez, toți au un merit pentru ce se întâmplă acum. Este și trofeul lor!

Mi-am dorit de copil să câștig orice meci, să marchez multe goluri. Tot din copilărie am învățat cum e să devii un bun coleg. Fotbalul m-a educat”, a spus Karim Benzema în cadrul festivității de la Paris.

Urmăriți Playsport.ro și pe