FOTO. Doar pe Messi îl are în cap. Un fan argentinian a dus la extrem bucuria de după triumful de la Cupa Mondială

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.12.2022, 17:55
FOTO. Doar pe Messi îl are în cap. Un fan argentinian a dus la extrem bucuria de după triumful de la Cupa Mondială

Lionel Messi a devenit erou național în Argentina după ce și-a condus naționala spre triumful la Cupa Mondială din Qatar. Un fan al echipei pregătite de Lionel Scaloni a dus la extrem bucuria după succesul din Qatar. El a ținut să își arate recunoștința față de starul lui PSG printr-un gest inedit.

FOTO. Frizura Lionel Messi face ravagii pe rețelele de socializare

Așa că a mers la frizerul său și i-a cerut să îi facă o coafură specială, în onoarea lui Lionel Messi. Rezultatul a fost cu adevărat spectaculos și a fost postat pe rețelele de socializare chiar de cel care a făcut totul să fie posibil.

Tunsoarea realizată de un frizer argentinian după triumful naționalei lui Lionel Messi la Cupa Mondială din Qatar. Sursă: Instagram / antonbarber01
Tunsoarea realizată de un frizer argentinian după triumful naționalei lui Lionel Messi la Cupa Mondială din Qatar. Sursă: Instagram / antonbarber01

Messi s-a înțeles cu PSG pentru un nou contract

La scurt timp după finalul Cupei Mondiale din Qatar, jurnaliștii de la Le Parisien au anunțat că Messi va semna în scurt timp un nou contract cu Paris Saint-Germain. Actuala înțelegere expiră la finalul acestui sezon. Informația a fost confirmată ulterior și de reputatul jurnalist italian, specializat pe chestiuni ce țin de piața transferurilor, Fabrizio Romano.

În plus, el a venit și cu câteva detalii noi, extrem de interesante. De exemplu, el susține că nu s-a pus problema în acest an ca starul argentinian să revină la Barcelona sau să se transfere la Inter Miami, așa cum s-a tot speculat în presa internațională. Deși cele două cluburi l-au contactat pe Messi, discuțiile nu au avansat deloc.

„Lionel Messi a ajuns la un acord verbal cu Paris Saint-Germain pentru a-și prelungi contractul și pentru a rămâne. Messi a acceptat la nivel verbal să continue la PSG și după 2023. Iar noua înțelegere va fi semnată în curând.

Messi nu a acceptat niciodată vreo ofertă de la Inter Miami și nici nu a negociat cu Barcelona, a fost abordat de cele două cluburi, dar discuțiile nu au avansat.

Încă nu s-a luat o decizie în legătură cu durata contractului sau salariu, aceste lucruri se vor decide în cadrul unei ședințe care va avea loc în curând. Al Khelaifi și Campos lucrează deja la asta”, a anunțat Fabrizio Romano prin intermediul rețelelor de socializare.

Reacția Barcelonei

La scurt timp după acest anunț, Joan Laporta, președintele clubului de pe Camp Nou, a spus că încă speră la o eventuală revenire a lui Messi în capitala Cataluniei.

Messi este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Este fanul Barcelonei, inima lui bate pentru Barcelona. Așa că zvonurile legate de el sunt normale. Dacă se va întoarce Messi la Barcelona? Este jucătorul lui PSG. Ne-ar plăcea să îl avem pe Leo înapoi aici într-o zi”, a spus Laporta pentru Barca TV.

Sursă foto: Instagram

Urmăriți Playsport.ro și pe