FOTO. Ea este cea mai frumoasă fotbalistă a planetei. Cum arată jucătoarea din Croația

Gheorghiu Dan / 15.06.2022, 23:25

Ana Maria Markovic este cea mai frumoasă fotbalistă a planetei. În vârstă de doar 22 de ani, Ana Maria Markovic a adunat deja cinci selecții în prima reprezentativă a Croației, pentru care a marcat și un gol, însă reușitele pe care le obține în teren pălesc în fața frumuseții sale.

„Sunt fericită să aud acest lucru!”. Ana Maria Markovic e cunoscută în întreaga lume drept „cea mai frumoasă fotbalistă a planetei”

Ana Maria Markovic este deja un star mondial în lumea fotbalului feminin, iar presa internațională s-a grăbit să îi acorde titlul de „cea mai frumoasă fotbalistă a planetei”. Este și cazul publicației 20min, din Elveția, care i-a luat și un scurt interviu sportivei din Croația.

Ana Maria Markovic spune că este flatată atunci când citește articole de apreciere scrise pentru ea, însă o deranjează teribil când este descrisă drept „cea mai sexy fotbalistă”.

Îmi plac articolele în care sunt numită cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase pentru că mă face fericită să aud acest lucru. Dar cele în care sunt descrisă drept cea mai sexy fotbalistă… Nu-mi plac. Mai ales din cauza familiei. Cred că trebuie să ai grijă ceea ce scrii despre oameni.

Dar, per total, nu a fost chiar așa grav. Mulți oameni mi-au scris pretinzând că sunt impresari, dar știam exact ce vor de la mine. Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și judecă doar din prisma aspectului fizic. E mare păcat”, a transmis fotbalista de 22 de ani, potrivit sursei citate.

Ana Maria Markovic e o prezență constantă în naționala Croației! A jucat inclusiv împotriva României

Ana Maria Markovic este înzestrată și cu un talent pe măsură. La doar 22 de ani, ea a adunat deja 5 apariții în prima reprezentativă, reușind să înscrie și un gol.

Ea a înfruntat inclusiv naționala României, în aprilie 2022, într-un meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2023. România a învins Croația în deplasare în respectiva confruntare, scor 1-0.

Ana Maria Markovic recunoaște că prezența la echipa națională i-a adus și o expunere mai mare pe plan internațional:

Se vorbește mult despre asta. Cred că presa a jucat un rol important. Am apărut în ziare și site-uri cam peste tot în Balcani. Am fost peste tot, în presa din Serbia, Croația, Bosnia. Acum am apărut în Austria și Grecia. Când eram la națională, vreo 25 de jurnaliști au venit brusc să îmi ia interviu în hotelul echipei. Federația a intervenit atunci ca să pot să mă concentrez pe fotbal”, a mai transmis tânăra fotbalistă.

La nivel de echipă de club, Ana Maria Markovic evoluează în Elveția, pentru Grasshoppers Zurich. Însă, visul ei este să îmbrace într-o bună zi tricoul lui Chelsea. Pusă să aleagă între un contract la Chelsea și o prezentare de modă de la Milano, cu ea în prim-plan, Markovic a răspuns fără să stea pe gânduri:

Cu siguranță aș așege contractul la Chelsea”.

Aproximativ 608.000 de persoane o urmăresc pe Ana Maria Markovic pe Instagram.