FOTO. Ea este marea iubire a lui Ianis Hagi! La rândul ei sportivă, este nepoata unui fost mare fotbalist!

Marian Cărăvan / 09.02.2021, 12:55
FOTO. Ea este marea iubire a lui Ianis Hagi! La rândul ei sportivă, este nepoata unui fost mare fotbalist!

Internaționalul român Ianis Hagi, jucătorul lui Glasgow Rangers, a încercat să păstreze discreția în privința vieții private. Ea este marea iubire a lui Ianis Hagi! La rândul ei sportivă, este nepoata unui fost mare fotbalist!

Ea este marea iubire a lui Ianis Hagi! La rândul ei sportivă, este nepoata unui fost mare fotbalist!

Ianis Hagi a fost destul de discret în privința vieții private. Internaționalul român a trăit însă o frumoasă poveste de dragoste cu nepoata unui fost mare fotbalist român. Coleg la echipa națională chiar cu tatăl lui Ianis. Și vorbim aici de fostul portar al echipei naționale, Silviu Lung, coleg și la Steaua cu Gheorghe Hagi.

Ea este marea iubire a lui Ianis Hagi! Între Ianis și nepoata lui Silviu Lung s-a născut o poveste de iubire, care părea destul de solidă. Ianis Hagi și Cristina Lung păreau de nedespărțit. Formau un cuplu adorabil și împărtășeau pasiuni comune. Cristina e și ea sportivă, componentă a echipei de handbal SCM Craiova în sezonul în care oltencele au cucerit Cupa EHF. Cristina i-a călcat pe urme celebrului său bunic, ajungând… portar la SCM Craiova. A mai jucat și la HC Zalău.

Ianis și Cristina au format un cuplu adorabil, până la începutul anului 2018. Și-au exprimat deseori dragostea pe rețelele sociale, iar postările lor au făcut deliciul fanilor. „My King”, „My Queen” sau „I love you, ursuleţul meu fotbalist“, așa se alintau cei doi. Cu toate acestea, iubirea dintre Ianis și Cristina s-a stins după câteva luni de relație.

Ea este marea iubire a lui Ianis Hagi! Cristina Lung este nepoata fostului fotbalist Silviu Lung
Ea este marea iubire a lui Ianis Hagi! Cristina Lung este nepoata fostului fotbalist Silviu Lung

Ianis Hagi, prestație modestă în ultimul meci de campionat

Glasgow Rangers a suferit mult pe terenul ultimei clasate, Hamilton. 1-1 s-a încheiat meciul în care Ianis Hagi a bifat 79 de minute.

Doar un egal a reușit să obțină liderul detașat din campionatul Scoției pe terenul ultimei clasate. Rangers s-a chinuit mult și nu a reușit să o învingă pe Hamilton. Mai mult decât atât, elevii lui Steven Gerrard nici nu au marcat. Singura lor „reușită” de pe tabela de marcaj a fost de fapt autogolul lui Brian Easton, din minutul 80. Rangers putea pleca cu toate cele trei puncte, după ce fundașul lui Hamilton și-a trimis mingea în propria poartă. Nu a fost însă de acord Ross Callachan, care a marcat la ultima fază, din minutul 90+5. S-a încheiat 1-1, într-un meci în care Hamilton a trimis șapte șuturi pe spațiul porții, față de doar două ale vizitatorilor.

Steven Gerrard l-a trimis pe Ianis Hagi în teren încă din primul minut. După ce a adus victoria echipei sale contra celor de la St. Johnstone, Ianis Hagi a avut o prestație ștearsă. Internaționalul român a părut total neinspirat, iar Steven Gerrard l-a scos de pe teren în minutul 79. Doar 1-1 a fost acum scorul, după ce în tur Rangers o surclasase pe Hamilton cu 8-0.

Rangers e totuși neînvinsă în Scoția. Echipa la care joacă Ianis Hagi e pe primul loc, cu 76 de puncte, din 28 de meciuri. Este secondată de marea rivală Celtic, cu 55 de puncte din 26 de meciuri. În etapa următoare, Rangers joacă pe teren propriu cu Kilmarnock.