FOTO: Erling Haaland, surprins în echipamentul unei formații din Premier League! Fanii au luat-o razna când au văzut pozele cu „bestia” lui Dortmund

Autor: Gabriel-Alexandru Ioniță / 01.08.2021, 20:09
FOTO: Erling Haaland, surprins în echipamentul unei formații din Premier League! Fanii au luat-o razna când au văzut pozele cu „bestia” lui Dortmund

Erling Haaland este fără discuție unul dintre cei mai curtați fotbaliști din lume în acest moment. Alături, bineînțeles, de Kylian Mbappe. Atacantul norvegian al Borussiei Dortmund este o adevărată „mașină” de goluri la numai 21 de ani. Cele mai mari cluburi ale Europei se bat pentru semnătura sa. S-a vorbit foarte mult despre interesul lui Real Madrid, al Barcelonei sau al lui Juventus pentru el. Însă cele mai mari șanse sunt ca Haaland să ajungă în cele din urmă în Premier League.

Erling Haaland este dorit de cele mai mari cluburi ale Europei, însă Borussia insistă să-l păstreze încă un sezon

Manchester United, Manchester City și Chelsea sunt interesate de serviciile starului norvegian. Oficialii Borussiei Dortmund insistă însă să îl păstreze pe atacant și în sezonul ce stă să înceapă. Asta deși în vara anului viitor l-ar putea pierde pe o suma mult mai mică decât cea pe care ar putea s-o încaseze în acest moment. Haaland are o clauză în contract conform căreia în vara lui 2022 poate semna cu orice echipă care oferă 75 de milioane de euro în schimbul său. Asta în condițiile în care în acest moment se vorbește despre sume sărite mult de 100 de milioane de euro pentru el.

Având în vedere poziția fermă a oficialilor Borussiei, sunt șanse destul de mari ca Haaland să rămână la Dortmund și pentru acest sezon. Este însă destul de clar pentru toată lumea că transferul său se va face în vara anului viitor. Până atunci, norvegianul a provocat o isterie generală printre fanii lui Leeds United. Pe TikTok a apărut un clip video în care Haaland dădea autografe câtorva fani veniți la geamul mașinii sale. Un detaliu a sărit tuturor în ochi.  Atacantul purta pantaloni de antrenament ai lui Leeds United.

Captura la clipul de pe TikTok în care Haaland este îmbrăcat cu pantaloni de antrenament cu emblema lui Leeds United
Captura la clipul de pe TikTok în care Haaland este îmbrăcat cu pantaloni de antrenament cu emblema lui Leeds United

Haaland este un mare fan al lui Leeds United

Este cunoscut faptul că Haaland este un mare fan al echipei din Yorkshire. El s-a născut chiar la Leeds pe vremea când tatăl său, Alf-Inge Haaland juca în marea echipă pe care Leeds United a avut-o la finalul anilor ’90. Mai mult, Erling Haaland chiar a declarat pe vremea când avea numai 16 ani că visul său este să câștige Premier League cu fosta echipă a tatălui său.

De asemenea, actualul jucător al echipei antrenate de Marcelo Bielsa, Stuart Dallas a declarat, potrivit Mirror, că a avut o discuție cu fotbalistul Borussiei după un meci între Irlanda de Nord și Norvegia din Nations League. Într-o grupă din care a făcut parte și România. Dallas a spus că Haaland i-a transmis că echipa de pe Elland Road are parte de toată susținerea sa morală.