FOTO. Fata vulcanicului Marius Șumudică e o bombă sexy și se iubește cu un fotbalist!

Giosanu Catinca / 20.11.2021, 11:25

Marius Șumudică, 50 de ani, are numeroase motive de bucurie. Antrenorul român a preluat-o recent pe Yeni Malatyaspor, formație la care a bifat deja câteva victorii. Și pe plan personal îi merge foarte bine. La doar douăzeci de ani, tânăra este un model de succes, iar tehnicianul se mândrește mult cu asta.

Fiica lui Marius Șumudică e fotomodel

Fiica lui Marius Şumudică visa de mică să devină fotomodel, iar acum speră să se apropie tot mai mult de titlul de Miss România. Tânăra pare că este pasionată și de fotbal. Dar nu să îl practice, ci să privească jucătorii în timp ce ”defilează” pe terenul de fotbal. Ea se află într-o relație sentimentală cu un fotbalist de 21 de ani, Alexandru Mitracu.

În momentul de față, partenerul fiicei lui Marius Șumudică nu este legitimat la nicio echipă. Mijlocașul a evoluat ultima dată la CS Tunari, însă în trecut a făcut parte din echipa Under 19 a cunoscutei echipe portugheze Benfica Lisabona.

Sarah și Alexandru se înțeleg foarte bine, cel puțin asta reiese in postările de pe rețelele de socializare. Cei doi și-au petrecut recent o vacanță romantică la Paris, ocazie cu care s-au fotografiat la principalele obiective turistice din capitala Franței.

”Îmi doream mult acest lucru de când eram mică”

Fiica lui Marius Șumudică își dorește cel mai mult să devină Miss România. În trecut, ea a participat la mai multe prezentări de modă, etalându-și formele apetisante.

Tânăra este foarte mândră de tatăl său și a recunoscut că a ajutat-o enorm faptul că tatăl ei este cunoscut întreaga lume.

Sunt foarte mândră de tata, uneori mă ajută numele lui tata, alteori nu. Pentru mine nu a lipsit tata, a fost mereu alături de mine. Vorbesc cu tata în fiecare seară, îl iubesc și se poate spune că sunt fata lui tati.

Îmi doream mult acest lucru de când eram mică și uite că s-a îndeplinit. Eu sincer voiam să fiu Miss România, am fost la casting și urmează să vedem, aștept. Aș vrea să fiu un model recunoscut, mai ales în străinătate și să depășesc limitele lui tata. Vreau să devin cunoscută de pe numele meu, nu de pe al lui tata.”, spunea Sarah, în urmă cu doi ani, la Pro TV.

Marius Şumudica mai are un băiat, Marius Jr. El a cochetat cu fotbalul, fiind junior la Sportul Studentesc, apoi a jucat la Metaloglobus si Astra Giurgiu II.