FOTO. Fosta rivală a româncei Simona Halep a renunțat la tenis. Unde a fost surprinsă frumoasa Eugenie Bouchard

Giosanu Catinca 22.05.2022, 10:16

Eugenie Bouchard, jucătoarea cu care Simona Halep s-a duelat în semifinale la Wimbledon 2014, a părăsit de ceva timp clasamentul WTA Live. Ea nu a mai jucat un meci oficial de mai bine de un an, dar își amintește perfect partida cu fostul lider mondial.

Noi detalii despre Eugenie Bouchard

Eugenie Bouchard nu mai este clasată în topul WTA, dar își dorește să revină între primele jucătoare ale lumii. Ea nu a mai putut evolua din cauza unei accidentări la umăr, care i-a creat mari probleme.

Sportiva din Canada este mândră de ceea ce a reușit în tenis și nu are niciun regret, chiar dacă în acest moment să nu mai fie clasată.

”Am fost bătută măr, dar din greșeli înveți”

”Genie” a atins vârful carierei în 2014, când a jucat finala de la Wimbledon, iar ea știe că acela a fost cel mai bun moment al carierei.

Am fost prima jucătoare din Canada care a ajuns într-o semifinală de Grand Slam. Într-un fel, pot spune că am scris istorie. Am fost foarte mândră de această realizare, atât pentru mine, cât și pentru țara mea.

Din păcate, am pierdut acea finală. Am fost bătută măr, dar din greșeli înveți. Nici până în ziua de azi nu am putut să revăd acel meci. De obicei, ne uităm la înregistrări cu noi, să vedem ce am făcut bine, ce nu am făcut bine, dar acel meci este înfricoșător pentru mine. N-am fost în stare să mă uit din nou la el.

Nu pot să îl revăd, a fost o experiență traumatizantă pentru mine. A fost foarte dureros. Kvitova mai câștigase turneul de la Wimbledon, eu am întâlnit o adversară în formă maximă. N-am putut face prea multe.”, a spus Eugenie Bouchard, conform Tennis World USA.

Acum, că nu se mai antrenează la fel de mult cum o făcea pe când ocupa locul 5 în clasamentul mondial al tenisului feminin, Bouchard are mai mult timp pentru ea. Frumoasa sportivă a fost surprinsă în costum de baie pe o plajă din Miami.

Fosta rivală a româncei Simona Halep arată la fel de bine cum și-o aminteau fanii, dovadă fotografiile pe care aceasta le-a publicat în ultima săptămână pe contul ei de socializare.

Eugenie Bouchard, apariție hot

Eugenie Bouchard se distrează de minune, înainte de a-și contura întoarcerea în circuitul de elită al tenisului feminin.

Jucătoarea de tenis din Canada s-a simțit excelent la plajă. Nu doar că s-a bronzat, ea a intrat în apă, dar s-a și jucat volei pe nisipul fierbinte.

Ultima apariție a lui Bouchard la turneu a fost la Monterrey în martie anul trecut și acum se află pe locul 331 în lume.