FOTO. Frizura nebună aleasă de Cristiano Ronaldo în pandemie. Georgina Rodriguez i-a fost consilier și ajutor

Octavian Vasilescu 22.05.2022, 18:47
FOTO. Frizura nebună aleasă de Cristiano Ronaldo în pandemie. Georgina Rodriguez i-a fost consilier și ajutor

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a surprins pe toată lumea în aprilie 2020, când a lăsat-o pe Georgina Rodriguez (28 de ani) să-l radă în cap.

Întreaga lume se afla în izolare în perioada respectivă, din cauza pandemiei de COVID-19. Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au realizat un clip viral, în care CR7 este ras în cap de partenera sa.

Cristiano Ronaldo, tuns de Georgina Rodriguez

Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au petrecut perioada de izolare din 2020 în Madeira, până când fotbalul s-a reluat.

Cristiano Ronaldo are cel mai urmărit cont de Instagram din lume

De cinci ori câștigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo este primul fotbalist miliardar din istorie. Jucătorul legitimat la Manchester United a dobândit acest titlu în 2020, la vârsta de 35 de ani, conform revistei Forbes.

În ultimii ani, Cristiano Ronaldo a încasat mai mulți bani de pe urma contului său de Instagram. CR7 deține cel mai de succes cont de Instagram din lume, cu 443 milioane de urmăritori.

Conform Daily Mail, acest statut generează o sumă uriașă la fiecare postare publicată de Ronaldo. Portughezul încasează circa 2 milioane de euro pentru fiecare postare nouă.

Cristiano este urmat în topul celor mai urmăriți oameni din lume pe Instagram de vedete precum Kylie Jenner (319 milioane de urmăritori), Lionel Messi (312 milioane de urmăritori), Dwayne Johnson (304 milioane de urmăritori), Selena Gomez (304 milioane de urmăritori) sau Ariana Grande (300 de milioane de urmăritori).

Lusitanul este cotat la 35 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Au existat zvonuri conform cărora atacantul Cristiano Ronaldo ar putea pleca de pe Old Trafford în vara acestui an, dar se pare că acum a decis să rămână la echipă și în sezonul viitor. CR7 mai are contract cu United până în 2023.

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a evoluat în 39 de meciuri oficiale pentru Manchester United. CR7 a marcat 24 de goluri și a livrat trei pase decisive pentru colegii săi.

Urmăriți Playsport.ro și pe