FOTO. Frumoasa Ioana l-a înnebunit pe Florinel Coman. Cum au sărbătorit cei doi tineri logodna

Giosanu Catinca / 26.05.2022, 11:55

Florinel Coman și-a cerut iubita de soție într-un cadru romantic, la Castelul Cantacuzino, după care a plecat în vacanță. Cei doi se află acum pe o insulă din Grecia, unde se bucură de zilele însorite.

Florinel Coman, vacanță de lux în Grecia

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc nu au plecat singuri în vacanță. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o petrecere pe cinste. Tânăra care a fost comparată în nenumărate rânduri cu Kim Kardashian a postat câteva imagini pe contul ei de socializare. Logodnica fotbalistului le-a etichetat și pe celelalte persoane care se află cu ei în vacanță.

Cuplul a petrecut alături de un grup de prieteni, printre care și colegul Andrei Miron. Fotbalistul legitimat la FCSB a fost surprins în timp ce ciocnea un pahar cu amicii săi.

Florinel Coman se bucură în aceste zile de vacanță
Florinel Coman se bucură în aceste zile de vacanță

Cum au sărbătorit cei doi îndrăgostiți

Iubita lui Florin Tănase a avut parte de o surpriză uriașă înainte de a pleca în Grecia. Focoasa brunetă a fost cerută în căsătorie într-o locație de vis, Castelul Cantacuzino, acolo unde Coman a scris mesajul „Marry me” din litere mari, luminate. Jucătorul de națională și-a surprins iubita cu un buchet uriaș de trandafiri albi și roșii, dar și multe baloane în formă de inimă.

Fotbalistul vicecampioanei se pregătește să devină tată, spunea Becali la începutul acestui an.

Am înțeles că relația lui e foarte bună, fata e însărcinată. Chiar mă bucuram, că mi-a zis MM (n.r. Mihai Stoica) că e însărcinată prietena lui și o să fie bine.”, a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

”I se înmoaie genunchii”

Partenera lui Florinel Coman a fost criticată, în trecut, de milionarul din Pipera.

Jucătorii CFR-ului fac sex doar o dată pe săptămână, că sunt paradiți de Dan Petrescu la antrenamente! E vorba de desfrânare. Jucătorii CFR-ului se împreunează cu femeile doar o dată pe săptămână. Așa este! Dacă și Florinel Coman ar fi mai odihnit…dar el merge la împreunare și i se înmoaie genunchii!”, spunea Becali, în urmă cu un an.