FOTO. Imagini de senzație din Australia, cu Simona Halep și iubitul ei! Ce i-a făcut sportiva lui Toni a stârnit râsul lui Darren Cahill

Marian Cărăvan / 03.02.2021, 10:43
FOTO. Imagini de senzație din Australia, cu Simona Halep și iubitul ei! Ce i-a făcut sportiva lui Toni a stârnit râsul lui Darren Cahill

Simona Halep le oferă iubitorilor sportului momente fabuloase pe teren. Aflată în plin turneu la Melbourne, unde a ajuns în sferturile de finală, campioana noastră a fost surprinsă și într-o ipostază amuzantă. Imagini de senzație din Australia, Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc. Gestul campioanei l-a amuzat teribil pe antrenorul Darren Cahill.

Imagini de senzație din Australia, cu Simona Halep și iubitul ei!

Simona Halep știe să destindă atmosfera. Campioana surprinde prin gesturile sale. Un astfel de gest i-a stârnit râsul antrenorului australian Darren Cahill. S-a întâmplat chiar înaintea meciului câștigat de Simona Halep la Gippsland Trophy, 6-2, 6-4 cu Laura Siegemund. Sunt imagini de senzație din Australia, cu Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc. Australienii nu au rezistat tentației și totul a fost publicat pe rețelele sociale. Momente de amuzament înaintea unui nou meci câștigat de Simona Halep, la Gippsland Trophy. Turneu care se desfășoară la Melbourne și este dotat cu premii totale de 565.530 de dolari.

Imaginile cu Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, au devenit virale. Chiar și antrenorul Darren Cahill s-a amuzat copios. Momente de destindere înaintea unui meci în care Simona Halep a avut nevoie doar de două seturi pentru a merge mai departe în turneul WTA 500 de la Melbourne. Australienii au publicat imaginile sursprinse înaintea meciului dintre campioana noastră și germanca Laura Siegemund.

Imaginile cu Simona care îl dă cu cremă de soare pe iubitul său, Toni Iuruc, au devenit virale.

Imagini de senzatie din Australia, cu Simona Halep si iubitul ei!
Imagini de senzatie din Australia, cu Simona Halep si iubitul ei!

Darren Cahill a dezvăluit secretul colaborării cu Simona Halep. Răspunsul i-a luat prin surprindere pe toți

Simona Halep și-a continuat nestingherită parcursul la Gippsland Trophy, unde a ajuns în sferturile de finală. După victoria în fața Laurei Siegemund, campioana noastră a fost întrebată care e secretul colaborării cu Darren Cahill, antrenorul australian al numărului 2 mondial.

Luată prin surprindere, Simona și-a îndreptat privirea spre antrenorul său, aflat în tribune. Cei doi au oferit un moment memorabil.

Darren, care e secretul?”, a întrebat Simona Halep. Australianul a răspuns printr-un gest sugestiv: „berea”.

Sunt obişnuită cu ‘hai să bem o bere, mâine e o nouă zi’, asta m-a ajutat mult.”, a mai spus Simona Halep, întrebată fiind ce lucruri a învăţat de la australieni.

Simona Halep o va întâlni în sferturi la Gippsland Trophy pe Ekaterina Alexandrova, locul 33 WTA. Rusoaica a devenit surpriza întrecerii, după ce a eliminat-o în optimi pe campioana de la Roland Garros, poloneza Iga Swiatek. Va fi a treia întâlnire dintre Simona Halep și Ekaterina Alexandrova. În cele două meciuri disputate până acum, ambele sportive au câte o victorie.