FOTO. Întâlnire de gradul zero între Robert Lewandowski și cel mai important om de la FC Barcelona. Transferul polonezului, din nou în actualitate

Robert Zanfir / 03.07.2022, 17:52
FOTO. Întâlnire de gradul zero între Robert Lewandowski și cel mai important om de la FC Barcelona. Transferul polonezului, din nou în actualitate

Robert Lewandowski (33 ani) și Xavi s-au întâlnit într-un club din Ibiza în această vară. Atacantul i-a transmis antrenorului că vrea să se antreneze sub comanda lui, la Barcelona. Polonezul se află de opt ani la Bayern, dar vrea să plece din Bundesliga, deși mai are un an de contract.

Robert Lewandowski rămâne unul dintre subiectele fierbinți ale acestei veri. Superatacantul lui Bayern nu mai vrea să continue în Bavaria, deși mai are un an de contract. Polonezul ar fi nemulțumit din cauza atitudinii clubului său, care a întârziat să îi facă o propunere. Mai mult, se pare că Lewa ar dori să fie în prim-planul unui duel la distanță cu Karin Benzema, în încercarea de a câștiga mult doritul Balon de Aur.

Întâlnire de gradul zero între Robert Lewandowski și cel mai important om de la FC Barcelona

Presa internațională a relatat în mai multe rânduri că Robert Lewandowski a transmis clubului de care aparține că nu mai este cale de întoarcere. Iar Barcelona este locul în care polonezul ar vrea neapărat să „aterizeze”. Se pare că cele două cluburi încă nu au ajuns la un acord. Nemții cer o sumă de 60 de milioane de euro, în timp ce catalanii nu ar oferi mai mult de 50 de milioane.

Conștient de situația în care se află, atacantul nu a ratat o ocazie care i s-a ivit. Potrivit AS, Lewansowski s-a întâlnit preț de câteva minune cu nimeni altul decât Xavi. Cei doi au petrecut câteva clipe la același restaurant din Ibiza.

Cei doi ar fi schimbat câteva cuvinte despre familie, dar replica finală a atacantului nu le-a scăpat celor prezenți. „Deja mă gândescu cum va fi să mă antrenez cu tine”, i-ar fi transmis King Lewa antrenorului Barcei.

Nu vreau decât să plec de la Bayern. Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca în sine. Cel mai potrivit lucru ar fi să găsim o soluție împreună. Ceva din mine a murit. Vreau să plec de la Bayern pentru a avea parte de mai multe emoții în viața mea,
Robert Lewandowski, luna trecută, potrivit sport.onet.pl.