FOTO. Ion Țiriac, gest superb pentru Simona Halep! Cum i-a mulțumit jucătoarea de tenis, înainte să părăsească din nou țara

Gabriel-Alexandru Ioniță / 01.08.2021, 22:44
FOTO. Ion Țiriac, gest superb pentru Simona Halep! Cum i-a mulțumit jucătoarea de tenis, înainte să părăsească din nou țara

Simona Halep este aproape de revenirea în circuitul WTA la 3 luni după accidentarea de la Roma. Sportiva în vârstă de 29 de ani a anunțat recent că va participa în perioada următoare la câteva turnee importante. Dintre acestea, primul este cel de la Cincinnati, care se va juca în perioada 14-22 august. Organizatorii turneului nord-american au anunțat încă din urmă cu două săptămâni faptul că fostul lider mondial va juca la turneul la care a ajuns de două ori în finală de-a lungul carierei.

Simona Halep a plecat într-o nouă vacanță înaintea revenirii în circuitul WTA

Până atunci, Simona Halep se bucură de ultimele zile de vacanță. A fost o perioadă extrem de agitată, dar și frumoasă pentru jucătoarea din Constanța. Ea s-a căsătorit cu Toni Iuruc, bărbatul cu care are o relație de mai mult timp și a organizat o petrecere despre care nu s-a știut mai nimic la vila sa de la Izvorani.

Acum, Simona a plecat într-o nouă vacanță înainte de revenirea în circuit. Fără să specifice unde a plecat, Halep a postat pe Instagram o fotografie prin care îi mulțumește lui Ion Țiriac. Omul de afaceri deține o companie de avioane private și i-a pus la dispoziție lui Halep o astfel de navă pentru vacanța sa. Și nu este pentru prima dată când fostul mare tenismen face un astfel de gest pentru Simona.

Postarea Simonei Halep de pe Instagram
Postarea Simonei Halep de pe Instagram

Simona Halep a anunțat cât timp își mai dorește să rămână în activitate

Halep a fost extrem de supărată că a ratat Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza accidentării. Atât de supărată încât nici măcar nu a putut să privească meciurile de la turneul de tenis. Ea a dezvăluit totuși că își dorește foarte mult să rămână în activitate până în 2024, pentru a putea participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

M-am uitat la Olimpiadă, dar nu m-am uitat la tenis, ca să ne înţelegem. M-a durut prea tare retragerea! Mi-am dorit tare mult, în ultimii 2-3 ani m-am gândit mult la Olimpiadă. Și îmi doream să ajung şi eu să am o medalie. Din păcate m-am retras de la Roland Garros şi Wimbledon, a fost o tristeţe mare, dar a fost şi mai mare după ce m-am retras de la Jocurile Olimpice.

Probabil n-o să mai am şansa să joc, dar vrea să cred că mai am totuşi o mică şansă la Paris, în 2024. Dar vreau să o iau pas cu pas şi an cu an. Am de gând să joc trei ani, dar nu ştiu cum va fi. Parisul este oraşul meu preferat şi cu siguranţă o să fie plăcut dacă ajung acolo”, a spus Simona Halep pentru AS.ro.