FOTO. Iubita lui Ion Ion Țiriac, frumoasa Sorana Cîrstea, pozată târziu în noapte. Ce făcea tenismena din Târgoviște la acea oră

Simion Andrei / 18.10.2021, 11:32

Sorana Cîrstea și-a surprins fanii cu una dintre ultimele postări de pe rețelele de socializare, când a încărcat o fotografie realizată târziu în noapte. Eliminată încă din turul 3 de la Indian Wells, iubita lui Ion Ion Țiriac nu a mai putut sta departe de sport și a revenit în sala de forță. Doar că ora la care a fost surprinsă la antrenament i-a uimit pe toți fanii jucătoarei de tenis.

Sorana Cîrstea, pozată târziu în noapte. Cum și-a surprins fanii

Sorana Cîrstea, pozată târziu în noapte la sala de forță. Așa și-a surprins iubita lui Ion Ion Țiriac fanii cu ultima postare de pe rețelele de socializare.
Sorana a fost eliminată în turul 3 de la Indian Wells, iar până la următoarea competiție din circuitul WTA la care va participa mai sunt 3 săptămâni. În ciuda acestui fapt, jucătoare de tenis de 31 de ani vrea să se mențină într-o formă cât mai bună. Iar pentru asta este pregătită să facă orice sacrificiu. Dovada stă ultima poză a sportivei de pe rețelele de socializare. Deși ceasul nu arăta nici măcar ora 08:00 dimineața, Sorana Cîrstea și-a încântat fanii cu o poză din sala de forță:

Bună dimineața”, a fost mesajul sportivei de 31 de ani, postat într-un Insta Story.

Sorana Cîrstea, în sala de forță la primele ore ale dimineții
Sorana Cîrstea, în sala de forță la primele ore ale dimineții

Ulterior, poza respectivă a fost încărcată de Sorana Cîrstea și pe pagina ei oficială de Facebook, unde a stârnit mii de reacții.

Înfrângerea de la Indian Wells a zdruncinat-o pe Sorana Cîrstea

După ce mai multe sportive s-au retras de la Indian Wells din diferite motive, majoritatea medicale, Sorana Cîrstea a intrat pe tabloul principal. Astfel, cu toate că nu s-a așteptat, a jucat direct în turul doi. Jucătoarea de tenis din România a câștigat cu scorul de 6-2, 6-3 în fața japonezei Misaki Doi.

Din nefericire, iubita lui Ion Ion Țiriac nu a trecut și de turul trei. Elina Svitolina a învins-o pe Sorana Cîrstea cu 6-4, 4-6, 6-7 (3), meciul fiind poate cel mai intens din turul trei. Partida a fost descrisă de WTA ca fiind una „epică”. La câteva ore de la înfrângere, tenismena din Târgoviște și-a adunat gândurile și le-a transmis fanilor un mesaj.

Tenisul poate fi brutal uneori. O înfrângere dură doare precum puține alte lucruri, dar viața merge înainte. Când te trezești a doua zi, durerea nu mai este, iar visurile revin”, a scris Sorana Cîrstea pe Instagram.

Urmează turneul WTA 250 de la Linz, Austria

Sorana Cîrstea și-a mai anunțat prezența la un ultim turneu în acest an. Ea le-a spus pas organizatorilor de la Moscova și Cluj-Napoca în luna octombrie și va merge la începutul lunii viitoare în Austria.
Turneul WTA 250 de la Linz e programat între 6 și 12 noiembrie și va fi ultimul din acest sezon la care va participa Sorana. Spre deosebire de Sorana Cîrstea, Simona Halep și-a ales un program total diferit pentru acest final de sezon. Cele două jucătoare nu se vor mai întâlni până la finalul anului.