FOTO: Iubita lui Ion Ion Țiriac, Sorana Cîrstea, altfel decât ne-a obișnuit. Cum se recuperează jucătoarea de tenis

Marian Cărăvan / 31.07.2021, 13:35
FOTO: Iubita lui Ion Ion Țiriac, Sorana Cîrstea, altfel decât ne-a obișnuit. Cum se recuperează jucătoarea de tenis

Accidentarea de la Wimbledon nu o descurajează pe Sorana Cîrstea. Jucătoarea de tenis găsește puterea de a merge mai departe, chiar și atunci când mai  primește câte o lovitură. Iubita lui Ion Ion Țiriac, altfel decât ne-a obișnuit.

Cum se recuperează iubita lui Ion Ion Țiriac, Sorana Cîrstea

Accidentată după meciul în care a fost învinsă de Emma Răducanu la Wimbledon, Sorana Cîrstea a început să coboare în clasamentul WTA. Mai întâi cu două poziții, de pe 37 pe 39. Pentru ca această săptămână să o înceapă de pe poziția 40 în ierarhia WTA.

Turneul de la Wimbledon a fost pentru Sorana ocazia perfectă pentru a-și arăta forma excelentă pe care o traversa. După ce a trecut fără emoții în primele două tururi de Samantha Murray cu scorul de 6-3, 6-3 și de Victoria Azarenka cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 6-4, Sorana Cîrstea a întâlnit-o în turul 3 pe britanica Emma Răducanu. Eliminată de tânăra jucătoare din Marea Britanie, sportiva originară din Târgoviște a mărturisit că s-a accidentat și a jucat cu toate că medicii nu i-au dat voie să facă acest lucru.

Accidentarea nu i-a permis să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Nici asta, nici pierderea unor poziții importante în clasamentul WTA nu au descurajat-o pe Sorana Cîrstea. Se recuperează pentru ceea ce va urma. Iubita lui Ion Ion Țiriac a revenit pe teren, la baza de la Stejarii Country Club, fiind decisă să continue în turneele din circuitul profesionist. Sorana Cîrstea degajă optimism și a transmis asta urmăritorilor săi de pe rețelele sociale.

Sorana Cîrstea a ratat Jocurile Olimpice

Sorana Cîrstea anunța că regretă faptul că nu poate participa la turneul olimpic de tenis de la Tokyo din cauza accidentării.

Ar fi fost o onoare să îmi reprezint țara la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă din păcate nu pot face acest lucru din cauza rupturii musculare suferite în urmă cu cu câteva săptămâni. Pentru mine urmează cel puțin o lună de pauză competițională și în acest moment al carierei mele prioritară este sănătatea.

Am refuzat constant orice ajutor financiar din partea Federației și Comitetului Olimpic!!! Dacă aș fi putut să joc aș fi făcut-o din patriotism, cum am făcut deja la Olimpiadele de la Beijing și Londra”, a spus Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea, 31 de ani, ocupă locul 40 în clasamentul WTA, cu 1734 de puncte.