FOTO. L-au prins pe Ion Țiriac într-o postură rușinoasă. Miliardarul român nu și-a mai mai putut ascunde simpatia

Giosanu Catinca / 04.06.2022, 09:46

Ion Țiriac a fost surprins într-o ipostază inedită. În ciuda vârstei pe care o are, magnatul român s-a deplasat la Paris, pentru a urmări din loja închiriată pe Arena Philippe-Chatrier cele mai importante meciuri de la Roland Garros.

Ion Țiriac, surprins la meciul Rafael Nadal – Alexander Zverev

Omul de afaceri a asistat la meciul dintre Rafael Nadal și Alexander Zverev. Partida a fost câștigată de Nadal, după ce jucătorul din Germania s-a accidentat destul de grav.

Cei doi au jucat peste 3 ore și nici n-au terminat setul 2. Miliardarul român a urmărit cu mare atenție evoluția tenismenului spaniol. El a fost surprins bucurându-se pentru Nadal. Internauților nu le-a venit să creadă că Țiriac poate fi și așa.

Asta e destul de neobișnuit, de obicei pare că doarme tot timpul.”, a comentat o persoană care nu ratează niciun meci când vine vorba de Roland Garros.

Motivul pentru care Ion Țiriac nu zâmbește niciodată

Prietenii lui Ion Țiriac spun că nu i-au văzut niciodată dinții omului de afaceri. S-au creat numeroase controverse în jurul acestui subiect.

Jurnaliștii din străinătate scriu că Țiriac a avut o copilărie destul de grea. Și-a pierdut tatăl pe când avea doar 11 ani, iar familia lui s-a descurcat greu din cauza lipsei banilor. Mama lui a fost nevoită să lucreze în fabrică, pentru a-și putea întreține familia. Are o soră mai mică, care l-a sprijinit tot timpul. Dar nu greutățile l-au determinat pe Țiriac să fie greu de clintit.

Americanii spun că miliardarul român nu zâmbește niciodată „pentru că are o imagine de protejat”.

Înainte de a deveni un Svengali pentru Boris Becker, un manager de tenis milionar, un Donald Trump al capitalismului românesc, Ion Țiriac a jucat la Wimbledon împotriva unor vedete ca Rod Laver și Stan Smith.

Fotograful îl ruga pe Ion Tiriac să zâmbească, dar nu o făcea, pentru că are o imagine de protejat! Apropiații lui au afirmat că nu i-au văzut niciodată dinții! Contele Dracula, așa cum este cunoscut în lumea tenisului domnul Țiriac, născut în Transilvania, își dorește să fie cooperant, așa că afișează o atitudine ceva mai blândă.”, scriu cei de la New York Times.