FOTO | Laurențiu Reghecampf e din nou tată! Iubita antrenorului, Corina Caciuc a născut un băiat. Prima imagine cu cel de-al treilea fiu al lui Reghe

Moldoveanu Camelia / 19.05.2022, 09:54
FOTO | Laurențiu Reghecampf e din nou tată! Iubita antrenorului, Corina Caciuc a născut un băiat. Prima imagine cu cel de-al treilea fiu al lui Reghe

Laurențiu Reghecampf a devenit iar tată și le-a arătat tuturor cât de fericit este. Iubita antrenorului CS U Craiova, Corina Caciuc, a născut un băiețel.

Corina Caciuc i-a dăruit lui Laurențiu Reghecampf un băiat

Este o zi extrem de importantă pentru Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc, femeia pentru care a lăsat tot în urmă, i-a dăruit un băiețel. Antrenorul CS U Craiova a postat prima fotografie cu cel de-al treilea fiul al său pe contul personal de Instagram. Bineînțeles că mesajele de felicitări și gândurile bune nu au întârziat să apară în comentarii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit tot printr-o postare pe Instagram faptul că, alături de Corina Caciuc, au ales numele Liam pentru rodul iubirii lor. Antrenorul mai are doi băieți, Luca din căsătoria cu Mariana Pfeiffer și Laurențiu Jr. din căsătoria încă neîncheiată cu Anamaria Prodan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Luca Reghecampf a redistribuit această postare la Story cu mesajul: „Welcome to the family” (n.r. bine ai venit în familie), semn că acesta se bucură din tot sufletul că are încă un frate. Rămâne de văzut care o să fie și reacția impresarei Anamaria Prodan, aceasta nu a ratat până acum nicio ocazie pentru a-și critica soțul cu care se află în proces de divorț.

Cum s-au cunoscut proaspeții părinți

Deși este în continuare căsătorit cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, și-a refăcut viața. El s-a îndrăgostit într-un moment în care relația cu impresara scârțâia, iar acum a devenit tată pentru a treia oară.

Tehnicianul nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume. El a recunoscut că a durat ceva timp până când a reușit să o convingă pe Corina Caciuc să îi acorde o șansă.

Ne-am cunoscut acum aproximativ 2 ani, 1 an și 8 luni cam așa. Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct. Doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura cu ea.

La tot ce vorbește Anamaria e greu ca cineva să mai vadă realitatea. Dar nici nu contează până la urmă cum ne-am cunoscut, important e ce simți pentru persoana respectivă. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru.”, a declarat Laurențiu Reghecampf în podcast-ul „Acasă la Măruță”, care susține că atunci când a cunoscut-o pe Corina lucrurile nu mai mergeau între el și Anamaria Prodan.