FOTO. Magicianul Constantin Budescu a dat lovitura anului. Mijlocașul de la FC Voluntari a postat totul pe Facebook

Moldoveanu Camelia 04.05.2022, 10:17
FOTO. Magicianul Constantin Budescu a dat lovitura anului. Mijlocașul de la FC Voluntari a postat totul pe Facebook

Constantin Budescu se reface după accidentarea suferită în meciul FC Voluntari – Farul Constanța, scor 1-0. „Magicianul” a fost diagnosticat cu ruptură de tendon și a fost operat. Între timp, mijlocașul a dat lovitura anului.

Fotografia care a făcut furori pe internet. Constantin Budescu a dat marea lovitură

Mijlocașul celor de la FC Voluntari încheie acest sezon departe de terenul de fotbal. Constantin Budescu se recuperează după ce a călcat strâmb din cauza unei denivelări de la nivelul gazonului.

Până la revenirea pe teren, Constantin Budescu a dat o mare lovitură în altă pasiune. Fotbalistul a ieșit la pescuit, cu piciorul într-o orteză de protecție, și a prins un pește de o mărime impresionantă.

„Magicianul” l-a avut ca partener de relaxare chiar pe fiul său. Fotografia cu prada a făcut furori pe rețelele de socializare.

„Trebuie să nu mai pot să merg”

Budescu a părăsit terenul în minutul 34, fără să fie lovit de vreun adversar. „Magicianul” a încercat să trimită o pasă simplă, după care a călcat strâmb și s-a prăbușit pe gazon. Budi a acuzat dureri în zona tendonului de la piciorul stâng. Medicii au intrat imediat pe gazon, iar Constantin Budescu a fost scos pe targă. Mijlocașul Lukas Droppa (32 de ani) l-a înlocuit.

După ce s-a operat și a trecut la recuperare, Budi a primit și o veste bună din partea doctorul ortoped despre revenirea pe teren:

Cel mai probabil, la toamnă”, spune doctorul ortoped, Andrei Bogdan, care l-a operat, potrivit AS.

De cealaltă parte, mijlocașul recunoaște că este prima lui accidentare mai gravă și că în trecut a făcut de fiecare dată orice pentru a juca.

Trebuie să nu mai pot să merg ca să nu mai joc. În rest, am jucat cu toate nenorocirile, nu mai zic… injecții, antiinflamatoare.

(n.r. Cam cât ar dura până ar putea reveni pe gazon?) În principiu cam 6 luni de zile. Pentru mine este prima accidentare mai gravă, dar o să trec peste cu siguranță”, spune Constantin Budescu potrivit aceleiași surse.

Constantin Budescu nu s-a decis. Petrolul sau FC Voluntari

Nu este un secret pentru nimeni faptul că „Magicianul” și-ar dori să evolueze la echipa sa de suflet, Petrolul Ploiești. Însă, „Budi” vrea să joace acasă doar în Liga 1, astfel că așteaptă ca „lupii galbeni” să promoveze.

Constantin Budescu ar mai putea rămâne o vreme și la FC Voluntari. Întrebat despre viitorul său în fotbal, mijlocașul a explicat:

Tot am discutat de o prelungire, dar am zis deocamdată să stau liniștit. Mi-a plăcut fotbalul și cu siguranță o să-l practic în continuare. Mai am câțiva ani, mai am, mai am de jucat”, a mai spus ”Budi”.

Urmăriți Playsport.ro și pe