FOTO. Mama copiilor lui Cristi Borcea se iubește cu șoferul ei! Care este adevărul despre relația celor doi

Giosanu Catinca / 15.11.2021, 09:41

Cristi Borcea este cunoscut pentru faptul că are mulți copii. Fostul acționar de la Dinamo s-a iubit cu mai multe femei, iar acum este la al treilea mariaj, cu fostul manechin Valentina Pelinel. Până să o cunoască pe celebra blondină, omul de afaceri a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihaela Borcea. Între timp, aceasta și-a refăcut viața, iar acum a plecat într-o vacanță exotică alături de partenerul ei.

Mihaela Borcea, vacanță de vis alături de iubitul ei

Mihaela Borcea s-a transformat în ultimii ani. Fosta soție a lui Cristi Borcea e preocupată de viața ei profesională, dar și de cea personală. E foarte atașată de copiii ei, dar și de actualul iubit. În prezent, aceasta se iubește cu Sorin Rap. Fosta soție a lui Borcea și iubitul ei, care în urmă cu câțiva ani i-a fost șofer, s-au relaxat pe un tărâm de vis. Cei doi au ales să-și petreacă vacanța departe de România. Mai exact, în Zanzibar.

Mihaela Borcea s-a afișat cu un costum de baie minuscul, semn că este foarte mândră de felul în care arată. Ea a postat și o fotografie alături de partenerul ei. Chiar dacă e trecută de prima tinerețe, aceasta se distrează ca la douăzeci de ani. De altfel, fosta soție a lui Cristi Borcea pare să se simtă extrem de bine în corpul ei.

Ce destinație a ales fosta soție a lui Cristi Borcea

Mihaela Borcea și Sorin Rap și-au început povestea de iubire în toamna anului 2015, dar o bună bucată de vreme au ținut-o ascunsă de ochii lumii și chiar au negat-o.

Omul este șoferul meu. Nu am nici o relație de alt tip cu el, doar una strict profesională. Mi-a fost prezentat de cineva și l-am ajutat pentru că știam care este situația lui. Am mai mulți șoferi. Problema este că sunt o femeie cunoscută și se fac mereu speculații pe seama mea. De cinci ani sunt un om liber și nu e cazul să fiu implicată în asemenea scandal. Îmi văd de copii, de sănătatea mea. Zilnic îmi fac perfuzii, iar sâmbătă am revenit în țară după un tratament de o săptămână la o clinică în Viena. N-am timp de prostii.”, spunea fosta soție a lui Cristi Borcea în aprilie 2016.

Între timp, relația cu Sorin a fost acceptată de toată familia, inclusiv de Borcea, de care a divorțat în 2011. Astfel, Mihaela își recunoaște acum marea dragoste pe rețelele de socializare.

Eşti acea persoană deosebită care mă ţine de mână şi mă ascultă zi şi noapte, care îmi redă liniştea atunci când totul merge rău şi alături de care totul este mai frumos!! (…) Te iubesc!”, a scris aceasta, pe contul personal de Facebook.