FOTO. Marele Rafael Nadal a primit cea mai bună veste din viața sa. Câștigătorul de la Roland Garros va deveni tătic

Moldoveanu Camelia / 15.06.2022, 15:50
FOTO. Marele Rafael Nadal a primit cea mai bună veste din viața sa. Câștigătorul de la Roland Garros va deveni tătic

Este anul lui Rafael Nadal! Jucătorul de tenis spaniol o să devină tătic, asta după ce a surprins pe toată lumea cu evoluțiile excelente din teren.

Rafael Nadal o să devină tată

După ce a cucerit marile trofee de la Australian Open și Roland Garros, Rafael Nadal urmează să țină în brațe cel mai frumos trofeu din viața lui. Publicația ¡Hola! a anunțat faptul că jucătorul de tenis spaniol urmează să devină pentru prima oară tată.

Maria Francisca Perello apare într-o fotografie, în costum de baie, cu burtică. Aceasta a avut mereu o siluetă de invidiat, iar publicația menționată notează că cele câteva kilograme în plus sunt datorită unei sarcini.

Rafael Nadal și Maria Francisca Perello sunt împreună de 18 ani. Aceștia s-au căsătorit în 2019, într-un peisaj de poveste.

Ce va face Rafa după accidentarea suferită la piciorul stâng

Au mai rămas două săptămâni până la startul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon 2022, iar Rafael Nadal a luat hotărârea definitivă de a lua parte la competiție. Asta în ciuda faptului că la începutul lunii iunie, după ce a cucerit Roland Garros, a avut nevoie de cârje pentru a se deplasa.

Rafael Nadal a primit deja o serie de acuzații grave din cauza faptului că a folosit injecții pentru a concura la Paris, dar e gata să își împingă din nou limitele organismului la cote maxime. Ibericul suferă de sindromul Muller-Weiss, o boală rară, incurabilă, din cauza căreia are dureri groaznice la piciorul stâng.

Totuși, potrivit radioteleviziunii belgiene RTBF, Toni Nadal, unchiul fostului lider ATP, susține că Rafa este gata să uite de dureri și să meargă la Wimbledon:

Da, Rafael va juca la Wimbledon. La început a spus: „Mă doare tot corpul”. Ieri, însă, când am vorbit cu el a spus că se simte mult mai bine.
El vrea să se antreneze. Și dacă va avea o șansă cât de mică, va juca la Wimbledon. Va începe antrenamentele de luni”, a declarat Toni Nadal.