FOTO. Miliardarul Ion Țiriac, alături de o fostă iubită. Fotografia spune totul despre relația dintre cei doi

Moldoveanu Camelia / 18.05.2022, 13:06

Irina Deleanu, fosta iubită a lui Ion Țiriac, a fost invitată la un eveniment special pentru familia miliardarului. Fosta gimnastă nu a ratat ocazia de a se fotografia cu omul de afaceri, iar imaginile vorbesc de la sine.

Ion Țiriac, fotografie de colecție alături de fosta iubită

Miliardarul Ion Țiriac a organizat un eveniment grandios pentru a inaugura Țiriac Tower, cea mai nouă clădire de birouri din București. Locația este ideală pentru cei mai importanți jucători ai industriilor IT, farmaceutice, asigurări, imobiliare şi servici.

La eveniment a fost invitată și Irina Deleanu, femeia care i-a fost alături omului de afaceri o perioadă destul de lungă. Cu toate că ce-i doi s-ar fi despărțit în urmă cu ceva timp, imaginile postate pe Instagram de către fosta gimnastă arată clar faptul că au rămas în cele mai bune relații.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Deleanu (@irinadeleanu)

Camelia Potec, Elisabeta Lipă și Inna s-au numărat și ele printre invitații de seamă.

Ţiriac Tower este clădirea perfectă pentru companiile care îşi doresc o locaţie în centrul Bucureştiului, uşor accesibilă, dar mai ales optimizată din punct de vedere al eficienţei şi al consumurilor. Clădirea îndeplineşte cele mai exigente solicitări legate de siguranţa mediului de lucru al chiriaşilor, iar certificările LEED Platinum şi WELL confirmă acest fapt. Ţiriac Tower este o clădire verde, proiectată şi dezvoltată la cele mai înalte standarde, alimentându-se integral cu energie provenită din surse regenerabile”, a declarat Petru Văduva, CEO Ţiriac Group, potrivit bursa.ro.

Pentru cine nu știe, Irina este o fostă gimnastă de performanță care a câștigat în 1992 bronzul la Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică. În prezent ea este președintele Federației Române de gimnastică ritmică. Aceasta a fost surprinsă de nenumărate ori la brațul lui Ion Țiriac, mai ales la evenimentele importante din viața lor.

Țiriac Tower, o investiție de 40 de milioane de euro

Clădirea grandioasă este amplasată aproape de Piața Victoriei, la 200 de metri de Guvern. Noua clădire ridicată de Ion Țiriac are o suprafaţă totală construită de 30.969 mp, dintre care 16.364 mp de birouri moderne. Țiriac Tower dispune de 259 de locuri de parcare și 700 de mp de terase verzi. Verde este întregul proiect, după cum se poate observa din grija pentru reciclare:

  • 100% dintre locurile de parcare ale clădirii sunt amplasate subteran, fapt ce contribuie la diminuarea efectului de insulă de căldură urbană (Heat Island Effect).
  • 51% din învelitoarea clădirii este acoperiş verde.
  • Nu există agenţi frigorifici pe bază de CFC/Freon (CFC-urile contribuind la epuizarea ozonului în atmosfera superioară).
  • 86% din totalul deşeurilor provenite din construcţia proiectului au fost reciclate/reutilizate.
  • 36% din conţinutul total al materialelor de construcţie, ca valoare, a fost fabricat cu materiale reciclate.

Cred că prin calitate şi soluţii eficiente acest proiect se remarcă în peisajul imobiliar local. Este o amprentă care ţine de filozofia Grupului pe care l-am construit şi direcţia în care vom continua investiţiile viitoare. Avem alături parteneri şi colaboratori care ne fac cinste, care ne-au ales din raţiuni de eficienţă şi standarde înalte”, a declarat Ion Ţiriac în cadrul conferinţei de presă.

Potrivit sursei citate, investiţia totală în clădirea Ţiriac Tower este de 40 de milioane de euro, iar mai mult de 7% au fost alocate soluţiilor inovative şi „verzi” ale proiectului. Astfel, peste 3 milioane de euro au fost investiţi în zona verde, care reprezintă următoarele caracteristici şi rezultate înregistrate de Ţiriac Tower”, potrivit sursei citate.