FOTO. Miliardarul Ion Țiriac pozat în chiloți! Fotografiile pe care omul de afaceri le-ar vrea dispărute

Giosanu Catinca 16.09.2022, 07:12

Ion Țiriac este foarte atent la imaginea sa. Omul de afaceri a avut întotdeauna grijă să ducă un stil de viață sănătos ca să nu își arate vârsta.

Miliardarul român și-a obișnuit fanii să îl vadă tot timpul îmbrăcat la patru ace, dar a fost surprins la un moment dat într-o ipostază rușinoasă.

Miliardarul Ion Țiriac, surprins într-o ipostază rușinoasă

Ion Țiriac a fost pozat în chiloți. Imaginile au apărut în mediul online, deși puțin îl recunosc în fotografii, căci imaginile au fost realizate în urmă cu mult timp. La acea vreme, fostul mare jucător de tenis era cu mult mai tânăr și făcea furori în rândul femeilor celebre.

Miliardarul român a fost căsătorit o singură dată. Fosta sa soție se numește Erika Braedt. Ea a fost handbalistă la Ştiința Bucureşti. Acum, femeia locuiește în Germania, acolo unde a plecat imediat după încheierea procesului de divorț.

Erika Braedt are o mulțime de amintiri frumoase cu Ion Țiriac. Cei doi s-au iubit nebunește, dovadă că s-au căsătorit între două turnee de tenis şi înaintea participării lui la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Innsbruck.

Eram handbalistă la Ştiinta, unde m-am transferat de la Confecţia Bucureşti. Aveam 19 ani, iar Ţiri – 24.”, spunea Erika, în momentul în care a acceptat să devină soţia lui Ion Țiriac.

Cu foarte puţine excepţii, acordate sportivilor de performanţă, Ţiriac ţinea să dea examenele la termen.”, au dezvăluit cei care stăteau lângă Ţiriac la facultate, conform libertatea.ro.

Cum a fost fotografiat omul de afaceri

Ion Ţiriac a locuit o bună perioadă de timp în casa foștilor socrii.

Părinţii Erikăi aveau un apartament într-o vilă pe lângă Liceul Caragiale, iar acea locuință a fost folosită la schimb de Ţiriac pentru a face rost de casa în care au stat până la divorţ.”, au mai spus cei care făceau parte din cercul restrâns al distantului Ţiriac.

Omul român de afaceri obișnuia să meargă des la vânătoare înainte de a se căsători. El nu și-a pierdut nici acum acest obicei, dar pe vremuri mergea împreună cu partenera sa.

Am avut o viaţă stilată datorită prieteniilor cu totul şi cu totul aparte: Ţiriac mergea la vânătoare cu Ion Gheorghe Maurer, viitor şef al Guvernului comunist, soţia acestuia aduna în jurul dânsei elita culturală a Bucureştilor.”, a mărturisit Erika.

Erika şi Ion Țiriac au fost împreună în mai multe vacanțe. Le plăcea să meargă atât la munte, cât și la mare. Așa se face că Țiriac a fost surprins într-o ținută mai puțin decentă. Nici prin cap nu îi trecea omului de afaceri că va fi pozat în chiloți și că imaginile vor deveni virale.

Urmăriți Playsport.ro și pe