FOTO | Nicolo Napoli, faza meciului în victoria cu FC Botoșani. Ce a spus antrenorul înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Robert Zanfir / 10.02.2022, 20:57
FOTO | Nicolo Napoli, faza meciului în victoria cu FC Botoșani. Ce a spus antrenorul înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Nicolo Napoli a fost extrem de fericit după victoria cu FC Botoșani, 3-2. Italianul s-a manifestat spectaculos în timpul partidei și a fost foarte volubil la declarații.

FC U Craiova a ajuns la trei meciuri fără eșec, iar al 8-lea mandat al lui Nicolo Napoli începe să-și arate roadele. Oltenii au câștigat spectaculos cu Botoșani, după ce în etapa trecută au fost la un pas de victorie cu FCSB. Pentru echipa lui Adrian Mititelu urmează derby-ul local cu Universitatea Craiova.

Nicolo Napoli, faza meciului în victoria cu FC Botoșani. Ce a spus antrenorul înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Nicolo Napoli s-a manifestat foarte mult la meciul cu Botoșani. A sărit în sus de bucurie la golul lui Claudiu Bălan, ca apoi să se arunce pe teren, la golul al doilea al gazdelor, marcat de Juan Bauza.

Nicolo Napoli s-a manifestat spectaculos la victoria lui FC U Craiova cu FC Botoșani

Imediat după partidă, Nicolo Napoli a declarat că a fost cel mai bun meci al oltenilor sub comanda lui, în acest sezon:

„Îi felicit pe jucătorii mei, am făcut un meci foarte bun. Am avut o primă repriză foarte bună, cu 4-5 ocazii mari, dar nu am băgat-o în poartă. Echipa era puţin jos la pauză, dar am reuşit să facem şi o a doua parte bună şi am învins. De la meci la meci echipa creşte, facem jocuri mai bune.

Sunt fericit şi eu pentru asta, şi pentru suporteri. Bauza e un jucător foarte bun, a avut probleme cu glezna, iar acum e bine. Am vorbit să ne gândim la meciul cu Botoşani, de mâine ne gândim la partida cu Universitatea Craiova”, a spus Nicolo Napoli după meci.

Urmează derby-ul Craiovelor!

Robert Popa a spus după victoria cu Botoșani că trecutul nu mai contează. Portarul a dezvăluit că fanii i-au felicitat și că moralul echipei este foarte bun înaintea derby-ului cu Uniersitatea Craiova.

„Perioada de iarnă a fost benefică pentru noi, ne-am cunoscut mai bine, am format automatisme. Ce a fost în trecut a fost. Acum luăm fiecare meci în parte.

La golul doi, a fost o minge învârtită, nu știu cum s-a văzut la televizor, dar am încercat să o boxez și s-a dus fix în Diallo.

Fanii ne-au felicitat și să o ținem tot așa. Mai ales că luni avem un meci foarte important.

Va fi o partidă așteptată nu doar în Craiova, cât în toată țara. Nu este vorba doar de spectacol în meciul ăsta, ci și de adevăr”, a spus Robert Popa.

Juan Bauza: Sunt din ce în ce mai bine!

„A fost o partidă importantă, am jucat în fața unor suporteri minunați. Meciul a fost destul de greu. Mă simt din ce în ce mai bine, deși cred că este loc de mai bine.

Un derby în sine este un meci important și o să ne antrenam să câștigăm”, a declarat și Juan Bauza.

FCU Craiova – FC Botoșani 3-2 (Bălan ’15, Bauza ’22 şi Compagno ’78 / Roman ’17, ’41). ECHIPELE DE START

FCU CRAIOVA 1948: 31. R. Popa – 2. Negru, 4. Kovacic, 13. Diallo, 23. Bușu – 6. Vl. Achim, 77. Asamoah – 51. Sidibe, 10. Bauza, 30. Van Durmen – 9. Cl. Bălan
Rezerve: 1. Mogoșanu, 3. Paramatti, 8. Dr. Albu, 15. Al. Blidar, 16. Vl. Pop, 27. Ondaan, 33. Compagno, 88. Marquet
Antrenor: Nicolo Napoli

FC Botoșani: 1. Ed. Pap – 47. Braun, 2. Haruț, 5. Dawa, 30. Țigănașu – 6. Dican, 18. Edjouma, 67. Ed. Papa – 8. Tîrcoveanu, 20. M. Roman II, 17. Jaja Silva
Rezerve: 22. M. Contra, 19. Patache, 32. Șeroni, 3. Neciu, 21. D. Croitoru, 24. Mailat, 28. Fili, 11. M. Roman I, 42. Lupeta
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion de Fotbal pentru municipiul Craiova
Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş) / A1: Orbuleţ Mircea (Bucureşti); A2: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare)