FOTO. Palatul Simonei Halep și al lui Toni Iuruc! Unde locuiește cel mai mediatizat cuplu din sportul românesc

Moldoveanu Camelia / 18.10.2021, 16:39

Simona Halep și Toni Iuruc se bucură de un adevărat palat într-un cartier de lux din București. Cei doi au făcut investiții serioase pentru a avea parte de tot confortul. Soțul campioanei României s-a ocupat îndeaproape de locuință pentru a se potrivi stilului lor de viață, dar și unei viitoare familii.

Palatul celui mai mediatizat cuplu din sportul românesc

În 2020, Simona Halep își achiziționa o casă în cartierul Primăverii din București. Locuința se afla într-o stare avansată de degradare la acea vreme, neavând nici măcar gard. În doar câteva luni, lucrurile s-au schimbat rapid și cea mai bună jucătoare de tenis din România a început renovarea. O simplă casă în zona Primăverii costă cât 30 de apartamente dintr-un cartier muncitoresc.

După accidentarea suferită la Roma în acest an, accidentarea care a ținut-o multă vreme departe de competiții și a scos-o din Top 10, Simona Halep s-a mutat din complexul de lux Stejarii. Soțul ei, Toni Iuruc, terminase renovările și au decis atunci că este momentul să locuiască împreună în casa în care plănuiesc să-și întemeieze o familie. Familia este și motivul principal al alegerii acestei case, dat fiind faptul că zona Primăverii este una liniștită și sigură. La doi pași de palatul Simonei Halep locuiește chiar Președintele României.

În acest cartier, înainte de anii ’90, nu putea să intre un om obișnuit. De ce? Fiindcă aici era reședința lui Nicolae Ceaușescu. În acest loc aveau acces doar Nicolae Ceaușescu, familia lui și demnitarii apropiați”, a povestit fostul senator Marius Marinescu pentru stirilernl.com

Simona Halep are acasă un mic muzeu

După ce Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit, tenismena a dezvăluit că Virginia Ruzici i-a adus în dar o rachetă de tenis. Obiectul a fost așezat în camera pe care soțul campioanei României a realizat-o special pentru a fi un mic muzeu.

Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea.

Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ.”, a declarat Simona Halep.