FOTO. Poze deocheate cu una dintre cele mai atractive sportive din lume: „Mă pozez doar în zilele mele libere”

Catinca Giosanu 28.10.2022, 18:30

O patinătoare de viteză olandeză specializată în probele de sprint a răbufnit după ce a fost criticată de fani că pozează sexy.

Recent, blondina a pozat provocator, fanii au văzut imaginile, iar unii dintre ei au felicitat-o pentru cum arată, în timp ce alții au criticat-o. Cum se apără sportiva.

Jutta Leerdam, acuzată că pozează prea sexy

Jutta Leerdam are mulți fani, dar cu toate acestea nu e scutită de unele critici. Unii au apreciat că ținutele pe care le poartă sportiva în timpul lider este în contradicție cu echipamentul pentru patinaj artistic.

Ținuta în care patinează sportiva din Olanda îi acoperă tot corpul, dar ea are grijă să își pună în valoare formele voluptoase în zilele în care nu merge la antrenamente și nu concurează la vreo competiție.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Sportiva a răbufnit după ce a fost criticată de fani

Jutta Leerdam, noua senzație a sporturilor de iarnă, a atins borna de 3,3 milioane de urmăritori pe rețeaua de socializare pe care obișnuiește să publice fotografiile pe care le realizează în timpul liber.

Blondina a mărturisit că pozele de pe Instagram nu îi reflectă viața.

În perioadele de antrenamente dure nu-mi place să fac poze, acest lucru se întâmplă doar în zilele libere, în rest mă gândesc doar la patinaj.”, a dezvăluit Jutta Leerdam.

De unde provine prenumele ei

Sportiva în vârstă de 23 de ani este vicecampioană olimpică și are deja cinci medalii mondiale de aur în palmares. Ea obișnuiește să se antreneze cu bărbații.

Superba blondina a explicat, în cadrul unui interviu, de unde provine prenumele ei.

L-am primit pentru că tatăl meu este pasionat de surf. Acolo era o fată care a câștigat multe competiții, Jutta Muller. Era blondă și tatăl meu s-a gândit, dacă va avea o fată blondă, așa îi va pune numele.”, a mai spus frumoasa patinatoare din Olanda.

Urmăriți Playsport.ro și pe