FOTO! Protest anti război sub ochii lui Mihăilă, în Europa League! Ce a avut scris pe sub tricou un fotbalist de la Atalanta

Bordei Radu 24.02.2022, 22:56

A fost o seară plină de emoții, în Europa League. Pe toate stadioanele, fanii și jucătorii au arătat solidaritate față de Ucraina, aflată sug agresiune, din partea Rusiei. Un moment special a fost chiar la meciul echipei lui Valentin Mihăilă, Atalanta. Italienii au jucat în Grecia, unde au învins, clar, Olympiakos Pireu.

Eroul meciului a fost chiar jucătorul ucrainean, Ruslan Malinovski, mijlocașul celor de la Atalanta. Acesta a avut un mesaj de susținere pentru concetățenii lui.

Moment emoționant, în Europa League. Ce mesaj a fost prezent pe toate stadioanele din această seară

Ruslan Malinovski, mijlocaș ofensiv ucrainean, a reușit să marcheze două goluri în două minute pentru Atalanta. Iar italienii au câștigat cu 3 la 0, pe terenul celor de la Olympiakos. Jucătorul ucrainean a avut și un mesaj special, după dubla din partida cu campioana Greciei. „Nu războiului din Ucraina” a scris pe tricoul lui Malinovski. Mijlocașul ofensiv a fost înlocuit apoi, chiar cu Mihăilă, care a prins câteva minute pe finalul partidei.

Același mesaj a fost redat pe aproape toate arenele, fie că vorbim de Norvegia, Italia sau Spania. 

Fotbalul este și el victimă agresiunei Rusiei în Ucraina. Mesaje zguduitoare de la sportivii prinși la Kiev

Junior Moraes a transmis, prin intermediul unui live pe Instagram, un SOS către cei care i-ar putea salva din iadul din Ucraina. Fost atacant al Gloriei Bistrița și actual jucător la Șahtior Donețk, brazilianul a dezvăluit că se teme pentru viața lui, dar și a câtorva bebeluși rămași fără hrană.

Fostul atacant din Liga 1 a recunoscut într-un live pe rețelele de socializare că el și colegii se tem pentru viețile lor. Grupul brazilienilor s-a baricadat într-o sală, alături de familii, dar și de copii dependenți de lapte.

Avem informații că armata rusă se apropie de Kiev și ne temem mult. Avem încredere în țara noastră și în ambasada Braziliei. Avem informații că Brazilia a mai reușit în trecut să scoată brazilienii din țară.

Suntem închiși cu toții, cu soții, copii în hotel și ne-am baricadat toții într-o sală de conferințe.

Nu știm cât o să mai avem electricitate, alimente, fiul lui Pedrinho, al lui Marlon au rămas fără lapte și sunt bebeluși.

Nu avem informații concrete despre evacuare. Am vorbit puțin mai devreme și au zis că încearcă să găsească un autobuz pentru noi care să ne ducă până la frontiera cu Polonia.

Dar granițele sunt închise. Sunt 5 milioane de persoane care încearcă să iasă din Ucraina. Teama e foarte mare, a spus Junior Moraes într-un live transmis pe Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe