FOTO. Răzvan Marin, în șoc! Un coleg de la Cagliari e internat în stare critică, după un accident violent

Marian Cărăvan / 22.02.2021, 13:26
FOTO. Răzvan Marin, în șoc! Un coleg de la Cagliari e internat în stare critică, după un accident violent

Internaționalul român Răzvan Marin e în stare de șoc. Un coleg de-al său de la Cagliari e internat în stare critică, după un accident violent. S-a răsturnat cu mașina de mai multe ori și ar fi fost proiectat în afara automobilului după ce ce s-a ciocnit de o barieră.

Răzvan Marin, în șoc! Un coleg de la Cagliari e internat în stare critică, după un accident violent

Un fost internațional italian, Andrea Cossu, a fost protagonistul unui accident violent, care l-a băgat în spital. În vârstă de 40 de ani, Cossu este în prezent oficial al celor de la Cagliari, ocupanta locului 18 în Serie A. Acesta se afla la volanul mașinii sale pe o șosea din Sardinia și nici prin gând nu-i trecea ce avea să urmeze. La un moment dat, Cossu a pierdut controlul mașinii sale, care ieșise inițial de pe carosabil. A revenit, însă mașina s-a răsturnat de câteva ori și s-a ciocnit la final de o barieră. Impactul l-ar fi proiectat pe fosul internațional italian în afara mașinii sale. Răzvan Marin, în șoc! Un coleg de la Cagliari e internat în stare critică, după un accident violent.

Accidentul a avut loc pe o șosea din Selargius, informează corriere.it. Cossu este internat la spitalul din Cagliari, în stare critică, dar stabilă. Oficialul lui Cagliari a suferit mai multe fracturi și un traumatism toracic. Medicii sunt rezervat în privința sa. Fost component al naționalei Italiei, aflat în lotul pentru Campionatul Mondial din 2010, Andrea Cossu și-a încheiat cariera de fotbalist în 2018.

Razvan Marin, in soc! Un coleg de la Cagliari e internat in stare critica dupa un accident violent
Razvan Marin, in soc! Un coleg de la Cagliari e internat in stare critica dupa un accident violent

Cagliari se pregătește de despărțirea de antrenorul Eusebio Di Francesco. Veste proastă pentru Răzvan Marin

Antrenorul care a insistat pentru aducerea lui Răzvan Marin la Cagliari e la un pas de a fi demis de la conducerea echipei. Cagliari a avut o serie dezastruoasă care a adus-o în zona retrogradării, acolo unde se mai află și Parma lui Mihăilă și Man.

Înfrângerea de pe teren propriu cu Torino, scor 0-1, a umplut paharul. Porniți la drum cu speranța de aprinde un loc care să-i ducă în Europa League, cei de la Cagliari tremură acum pentru evitarea retrogradării. Președintele Tommaso Giulini este decis să-l înclouiasă pe antrenorul Eusebio Di Francesco.

Se pare că noul antrenor al lui Răzvan Marin la Cagliari va fi Leonardo Semplici. Un fel de „smurd” al italienilor, comparabil cu Gigi Mulțescu, mereu chemat să o salveze pe Dinamo din situații critice.

VIDEOCLIPUL ZILEI