FOTO: Scene halucinante în Anglia: un jucător important al lui Arsenal a fost atacat de 3 hoți chiar în propria casă! Cum a reușit să scape

Moldoveanu Camelia / 01.12.2021, 18:55

Au apărut imagini halucinante cu un jucător important al lui Arsenal în timp ce a fost atacat de 3 hoți. Tânărul fotbalist și-a păstrat calmul până în ultimul moment, cu toate că unul dintre răufăcători l-a atacat cu o bâtă. Totul s-a petrecut în garajul casei sportivului.

Un jucător important al lui Arsenal a fost atacat de 3 hoți

Gabriel dos Santos Magalhaes (23 de ani) este fundașul celor de la Arsenal din 2020. În prima parte a acestui an a trecut prin moment cumplite, asta după ce s-a plimbat cu mașina împreună cu un prieten. În drum spre casă, trei hoți i-au urmărit și au intrat în garajul casei. Răufăcătorii doreau să-i fure mașina, ceasul și telefonul.

Cu toate că unul dintre hoți l-a amenințat cu o bâtă de baseball, Gabriel nu s-a simțit intimidat. Fotbalistul celor de la Arsenal a simulat faptul că urmează să-i înmâneze obiectele cerute, însă în momentul potrivit l-a atacat pe hoț. Lupta dintre cei doi a fost una scurtă, jucătorul de fotbal reușind să-i scoată cagula atacatorului.

Potrivit The Sun, poliția a reușit să-l identifice pe hoțul cu care s-a luptat Gabriel cu ajutorul probelor ADN lăsate pe cagulă. Este vorba despre Abderaham Muse, un bărbat în vârstă de 26 de ani care a mai fost condamnat și pentru alte infracțiuni. Însă, pentru acest jaf ratat s-a ales cu o nouă condamnare de 5 ani.

S-a trezit cu atacatorul în mașină. Un fotbalist al lui PSG, jefuit într-un mod ciudat

Potrivit Daily Mail, Ander Herrera, fotbalistul lui PSG, a fost jefuit în zona „Bois de Boulogne”. El a fost jefuit în noaptea de marți, 26 octombrie, în timp ce se afla la volanul mașinii sale și mergea către casă.

Potrivit Le Point, jaful s-a produs în zona „Bois de Boulogne” din vestul Parisului. În jurul orei 20:00, jucătorul lui PSG aștepta la un semafor, moment în care o prostituată, identificată ca fiind un travestit, i-a pătruns în mașină pe scaunul din dreapta. În acel moment i-a sustras victimei portofelul, în care se afla suma de 200 de euro, dar și telefonul mobil.

De asemenea, atacatorul i-ar fi propus fotbalistului un târg. Dacă îl va lăsa cu mașina într-o anumită locație, îi va înapoia telefonul. Conform sursei citate atacatorul era înarmat, iar starul lui PSG s-a conformat cerințelor și l-a transportat pe acesta unde i s-a cerut.

Potrivit Le Point, în ultimii ani zona în care a fost jefuit fotbalistul PSG-ului a devenit celebră pentru astfel de infracțiuni. Atacurile și furturile din mașini sunt la ordinea zilei în „Bois de Boulougne”. Agresorii se bazează pe faptul că victimele aleg să nu depună plângere de cele mai multe ori. De asemenea, din 2013 și până prezent, în zona „Bois de Boulogne” au fost ucise mai multe prostituate.