FOTO. Schimbare radicală a lui „Blocnotes” Claudiu Răducanu. Fostul atacant al Stelei se menține excelent la 45 de ani

Andrei Alexandra 05.10.2022, 15:20

Claudiu Răducanu a fost unul dintre cei mai buni atacanți români în anii 2000. El a impresionat în România, la Extensiv Craiova și Steaua, iar ulterior a făcut pasul spre fotbalul din Spania, acolo unde a fost foarte apreciat la Espanyol, în mod special.

Claudiu Răducanu, viață de film după retragerea din activitatea de fotbalist

El mai este cunoscut în fotbalul românesc și pentru că a fost de-a lungul timpului autorul mai multor „perle”. Din cauza unui astfel de moment, Răducanu s-a ales și cu porecla de „Blocnotes”. În prezent în vârstă de 45 de ani, el s-a retras din activitatea de fotbalist în urmă cu 10 ani. Ultima dată a evoluat în Indonesia, la PSM Makassar.

În această perioadă, Claudiu Răducanu s-a confruntat cu unele probleme în viața personală. Fostul golgheter din Divizia A a divorțat de prima soție, Alice, cu care are un băiat, pe care însă nu l-a putut vedea timp de câțiva ani buni.

De asemenea, el a fost arestat în Mexic după ce a încercat să scoată bani de la un bancomat folosind un card fals. A petrecut două luni în închisoare, după care a revenit în România, unde a decis să își schimbe viața. La scurt timp după acel moment, Claudiu Răducanu s-a văzut falit după ce fosta soție i-a luat prin procese tot ce avea, informa în 2020 impact.ro.

Pentru o perioadă, fostul atacant a fost nevoit să locuiască în chirie, după ce adunase în timpul carierei de fotbalist peste un milion de euro. În cele din urmă, a reușit să își recupereze vila din Craiova, orașul său natal. Iar din acel punct totul a început să meargă din ce în ce mai bine pentru el.

În 2019, fostul golgheter al Stelei a devenit profesor de sport în Craiova natală

Conform sursei citate, în 2019 s-a căsătorit și s-a angajat ca profesor de sport. Iar în septembrie 2020 a devenit și tatăl unei fetițe. În prezent, Claudiu Răducanu nu mai are viața luxoasă cu care se obișnuie la un moment dat, dar se bucură de o viață liniștită alături de a doua sa familie.

Cât despre prima familie, a reluat legătura cu fiul său, cu care o relație strânsă. În schimb, nu mai are niciun punct comun cu prima soție, pe care nu a putut să o ierte. Dar cu care a încheiat orice acțiune în instanță pentru binele fiului lor.

De-a lungul carierei sale de fotbalist, Claudiu Răducanu a bifat două selecții la echipa națională a României. Nu a reușit însă să marcheze vreun gol.

Sursă foto galerie: Instagram

Urmăriți Playsport.ro și pe