FOTO. Senzuala Simona Halep, altfel decât o știe o lume întreagă! Imagini superbe cu marea noastră campioană

Moldoveanu Camelia 21.09.2021, 18:47

Simona Halep, senzuală în luna de miere. Soția lui Toni Iuruc a apărut așa cum lumea nu a mai văzut-o până acum. Imagini senzaționale înainte de Indian Wells.

Căsătoria cu Toni Iuruc pare că a schimbat-o complet

Simona Halep și Toni Iuruc se află în luna de miere după ce s-au căsătorit pe 15 septembrie. Vacanța vine chiar înainte de Indian Wells, turneu care are loc în perioada 4 – 17 octombrie. Cu toate că din punct de vedere profesional Simo nu o duce prea bine, coborând luni până pe locul 14 în clasamentul WTA, pe plan personal trăiește un adevărat vis.

Imaginile din luna de miere sunt incredibile. Campioana României s-a pozat așa cum nu multă lume a reușit să o vadă până acum. Căsătoria cu Toni Iuruc o face pe Simona Halep să radieze de fericire și să emane o senzualitate cuceritoare. Cel mai probabil fotografiile au fost făcute chiar de către soțul acesteia și le puteți vedea în galeria foto a articolului.

Unde se află, de fapt, Simona Halep și Toni Iuruc în luna de miere

Campioana României o să se bucure de puțin timp liber deoarece în perioada 6 – 17 octombrie are loc Indian Wells. Mai exact, Simona Halep are programată plecarea către competiția din SUA pe data de 2 octombrie.

Simona Radiș, campioana la canotaj, a dezvăluit unde se află, de fapt, Simona Halep. Se pare că Toni Iuruc și-a dus actuala soție într-o vacanță în Turcia, mai exact avionul în care s-au aflat cele două campioane ale României avea destinația Bodrum.

Ce coincidență. Același nume, același avion”, a fost postarea medaliatei cu aur de la Tokyo

Ilie Năstase nu și-a îndeplinit „datoria” față de campioana României

Simona Halep s-a căsătorit miercurea trecută cu Toni Iuruc. La eveniment au fost invitați și Ilie Năstase și Ion Țiriac. Deși sportiva le-a transmis invitaților săi să nu aducă niciun cadou, celor doi mari tenismeni li s-a cerut totuși un mic „favor”.

Halep a dezvăluit că soțul său își dorește să amenajeze o cameră specială unde să fie puse toate trofeele Simonei. Pe lângă acestea, el și-a dorit să obțină câte o rachetă de tenis de la Țiriac, Năstase și Virginia Ruzici. Doar că a primit doar de la fosta campioană de la Roland Garros.

Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea! Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu observ”, a dezvăluit Simona Halep

Urmăriți Playsport.ro și pe