FOTO. Sexy-Sorana Cîrstea încinge rețelele de socializare cu ultimele imagini. Vestimentație provocatoare a iubitei lui Ion Ion Țiriac

Andrei Alexandra 07.09.2022, 15:28

Eliminată în turul doi de la US Open 2022, scor 6-3, 5-7, 2-6 de Belinda Bencic, Sorana Cîrstea și-a luat câteva zile de pauză, însă acum a revenit puternic în sala de forță și încinge rețelele de socializare cu ultimele imagini. Iubita lui Ion Ion Țiriac trage tare la antrenamente și chiar a fost lăudată de antrenor.

Sorana Cîrstea, imagini tari din sala de antrenament. Iubita lui Ion Ion Țiriac încinge rețelele de socializare

Meciul pierdut împotriva elvețiencei Belinda Bencic la US Open 2022 este deja istorie pentru Sorana Cîrstea, iar iubita lui Ion Ion Țiriac trage tare în sala de forță pentru a reveni și mai puternică la următoarele turnee.

Se pare că Sorana avut câteva zile de vacanță după ce a părăsit turneul de la Flushing Meadows în turul doi. Însă, întoarcerea ei în sala de antrenament a fost întâmpinată cu entuziasm de către instructorul sportivei.

„S-a întors campioana”, a transmis George Jelic pe rețelele de socializare, în dreptul unui clip în care Sorana este surprinsă antrenându-se.

Instructorul Soranei Cîrstea a realizat mai multe clipuri cu antrenamentele tari și unele dintre acestea au fost distribuite inclusiv pe contul de Instagram al sportivei.

Rămâne de văzut care vor fi următoarele turnee la care va lua parte Sorana Cîrstea. Iubita lui Ion Ion Țiriac și-a anunțat deja retragerea de la cel mai important turneu WTA din luna septembrie.

Toray Pan Pacific Open, turneu de categoria WTA 500, e programat la Tokyo, în Japonia, în intervalul 19 – 25 septembrie 2022.

Cum la Tokyo nu vom avea ocazia să o vedem pe Sorana, ea ar putea lua parte în perioada următoare la alte turnee din categoria WTA 250: Portoroz (Slovenia, 12-18 septembrie), Parma (Italia, 26 septembrie – 1 octombrie) sau Tallinn (Estonia, 26 septembrie – 2 octombrie).

Următorul turneu important, de categorie WTA 500, e programat să înceapă pe 3 octombrie, la Ostrava, în Cehia.

Sorana Cîrstea a sărit în apărarea rivalei Simona Halep după criticile primite de aceasta

Sorana Cîrstea, deși are o rivalitate de mai mulți ani cu Simona Halep, a ținut să îi ia apărarea conaționalei sale. După eliminarea de la US Open 2022, Halep a refuzat să ia parte la conferința de presă și gestul ei a stârnit numeroase reacții.

Totuși, Sorana a explicat că atunci când dezamăgirea unei înfrângeri este atât de mare, un sportiv poate să apeleze la astfel de gesturi. Sorana a spus că numai cineva implicat în acest fenomen poate înțelege asemenea situații.

„Mi s-a întâmplat și mie. Deci pot să o înțeleg pe Simona. Am fost și eu în situația ei. Mai ales când pierzi un meci la care nu te așteptai și ești extrem de dezamăgită. Este greu din afară să înțelegi câtă muncă se depune și cât te doare în momentul în care nu iese.

O înțeleg pe Simona, pentru că și eu am fost în locul ei. Am făcut același lucru de multe ori. În același timp, normal, înțeleg și partea jurnaliștilor care sunt aici și trebuie să își facă jobul.

Cred că este uman. Nu trebuie să judecăm pe nimeni. Fiecare gestionează înfrângerile mai bine sau mai rău. Depinde de zi. Suntem oameni, nu roboți”, a spus Sorana Cîrstea pentru cei de la Romanian Television of New York.

Bărbatul care o fascinează pe Sorana Cîrstea. Românca a recunoscut totul într-un interviu recent.

Urmăriți Playsport.ro și pe