FOTO. Simona Halep și Sorana Cîrstea, eclipsate de o altă româncă. Imagini de infarct cu superba Ana Bogdan

Moldoveanu Camelia / 25.11.2021, 12:11

Simona Halep și Sorana Cîrstea au fost eclipsate de către Ana Bogdan. Jucătoarea de tenis de pe locul 113 WTA a împlinit joi, 25 noiembrie, vârsta de 29 de ani. Imagini de infarct.

Ana Bogdan le-a eclipsat pe Simona Halep și Sorana Cîrstea

Jucătoarea de tenis din Snagov a decis să-și sărbătorească ziua de naștere departe de România. Ana Bogdan s-a fotografiat  bucurându-se de razele soarelui, Ea s-a fotografiat în costum de baie, eclipsându-le pe Simona Halep și Sorana Cîrstea.

Mă bucur de ultima zi la 28 de ani,” a scris Ana Bogdan.

Ana Bogdan a avut un sezon destul de bun, ajungând în turul 3 la Roland Garros. Meciul contra Paulei Badosa a fost unul extrem de strâns, românca pierzând în trei seturi. Cu toate acestea, Ana Bogdan a arătat o formă fizică de invidiat, ajungând după trei ani în turul trei la un turneu le Mare Șlem. Cea mai bună poziție a Anei în clasamentul WTA a fost locul 59 obținut în 2018.

Cum arată dezastrul pentru Simona Halep

În 2021, Simona Halep a avut un sezon pe care cu siguranță vrea să-l uite cât mai rapid. Seria neagră a Simonei a început după accidentarea suferită în luna mai la turneul de la Roma. De atunci, măcinată de accidentări, constănțeanca a ratat majoritatea turneelor importante. Pe final de sezon, Simona Halep a luptat cu toate forțele pentru a recupera punctele pierdute în perioada în care a fost departe de terenul de tenis.

În ciuda eforturilor sale, Simona Halep încheie sezonul 2021 cu cea mai slabă clasare din ultimii nouă ani. Anul 2013 a fost ultimul an în care Simona Halep s-a aflat în afara primelor 10 poziții ale clasamentului WTA, în 2012 clasându-se pe locul 37. Marea noastră campioană termină acest sezon pe poziția 20 WTA, cu 2.576 de puncte . Ultima actualizare a clasamentului, după Turneul Campioanelor, a făcut ca românca să urce de pe locul 22 pe 20 WTA.

Rezultate jucătoare de tenis din România. Simona Halep și Sorana Cîrstea, pe primele două locuri

  • Simona Halep încheie acest sezon pe poziția 20 WTA, cu un total de puncte de 2.576.
  • Sorana Cîrstea se menţine pe locul 38, cu 1.617 de puncte;
  • Irina Begu se menţine pe locul 60, cu 1.076 puncte;
  • Jaqueline Cristian se menţine pe locul 71, cel mai bun din carieră la final de an, cu 954 de puncte;
  • Elena-Gabriela Ruse se menţine pe locul 85, cel mai bun din carieră la final de an, cu 859 de puncte;
  • Ana Bogdan a coborât o poziţie, până pe locul 113, cu 696 de puncte;
  • Mihaela Buzărnescu a coborât o poziţie, până pe locul 122, cu 615 de puncte;
  • Irina Bara a coborât o poziţie, până pe locul 133, cu 573 de puncte.