FOTO Sorana Cîrstea și-a luat adio de la Paris cu o poză memorabilă! Vezi cum s-a fotografiat iubita lui Țiriac

Moldoveanu Camelia / 09.06.2021, 13:14
FOTO Sorana Cîrstea și-a luat adio de la Paris cu o poză memorabilă! Vezi cum s-a fotografiat iubita lui Țiriac

Sorana Cîrstea a fost învinsă la Roland Garros de către slovena Tamara Zidansek cu scorul de 6-7 (4-7), 1-6. Iubita lui Ion Ion Țiriac a avut totuși, până acum, un an 2021 foarte bun. Ea a jucat în finala de la Strasbourg și a cucerit marele trofeu la Istanbul. Superba jucătoare de tenis și-a luat adio de la Paris printr-o poză memorabilă.

Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, și-a luat adio de la Paris

Cu toate că nu a reușit să meargă mai departe la Roland Garros, Sorana Cîrstea a fost lăudată de jurnaliștii din Franța. Publicația L’ Equipe a remarcat evoluția bună a sportivei noastre în meciul contra Dariei Kasatkina, scor 6-3, 6-2. Cum o bucurie nu vine singură, iubita lui Ion Ion Țiriac n-a mai putut să treacă și de Tamara Zidansek, terminând astfel aventura din capitala Franței.

Jucătoarea de tenis din Târgoviște a ținut să-și surprindă iar fanii de pe rețelele de socializare. Aceasta a postat o fotografie în care își lua adio de la Paris. Frumusețea răvășitoare a sportivei a fost apreciată de aproape 9 mii de fani pe Instagram.

Sorana Cîrstea, răvășitoare la Paris
Sorana Cîrstea, răvășitoare la Paris

Știe de ce a ratat sferturile la Roland Garros: „În mod normal nu fac asta.”

Momentul fatal pentru Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac! Sportiva a recunoscut că a cedat după ce a ratat mingea de set la scorul de 6-5, iar acest lucru a determinat-o să comită și alte câteva greșeli în tie-break-ul primului set. În tie-break, Tamara Zidansek s-a impus cu 7-4.

A fost o zi nu foarte grozavă din partea mea. Nu am jucat la cel mai bun nivel. În primul set am avut șanse, am reușit să am acea minge de set, de care nu am profitat. Acolo a fost un moment cheie. În tiebreak am avut câteva greșeli pe care în mod normal nu le fac. Asta m-a costat primul set”, a spus Sorana Cîrstea.

În setul secund, slovena s-a distrat pe teren și a reușit să câștige primele 5 game-uri în 25 de minute. Sorana Cîrstea nu și-a putut reveni după primul set pierdut, iar acest lucru a fost recunoscut inclusiv de ea:

În al doilea set, ea a jucat foarte bine, dar pe un joc slab al meu. Îmi asum, nu am reușit să joc ceea ce aveam în plan, ceea ce pregătisem. Sunt zile și zile, e normal, nu a fost o zi prea reușită pentru mine. Am pierdut pe mâna mea. Am avut un sezon de zgură foarte bun, un turneu bun per total la Paris, chit că azi nu a fost cea mai reușită zi. Am 12 victorii în acest sezon de zgură, e clar că e un sezon bun”, a mai spus Sorana Cîrstea, pentru Eurosport.