FOTO. Soția lui Mirel Rădoi, Viviana, apariție controversată la volanul Lamborghini-ului de 400.000 de euro. Mai mulți pietoni au „certat-o”

Marian Cărăvan 31.07.2021, 16:00

Soția selecționerului Mirel Rădoi a avut o apariție controversată la volanul unui Lamborghini de 400.000 de euro. Nu este prima de acest gen, iar dacă unii pietoni s-au arătat încântați de apariția Vivianei cu bolidul de lux din dotarea familiei Rădoi, alții au „certat-o” pe soția selecționerului.

Soția lui Mirel Rădoi, apariție controversată la volanul Lamborghini-ului de 400.000 de euro

Partenera de viață a selecționerului naționalei de fotbal a fost surprinsă în trafic într-o ipostază pe care nu și-ar fi dorit-o. S-a întâmplat sub privirile a zeci de pietoni, unii curioși, alții nervoși. Viviana, soția selecționerului Mirel Rădoi, este o persoană ocupată și își duce uneori viața pe repede înainte. Din grabă, mai încalcă și regulile. Nu a scăpat însă neobservată. Dacă în trecut a blocat circulația cu bolidul de lux marca Lamborghini Urus Mansory, o „piesă” de colecție ce depășește 400.000 de euro, acum Viviana a fost din nou în centrul atenției.

Soția selecțiomerului Mirel Rădoi a fost surprinsă de paparazzi lăsându-și mașina fix pe trecerea de pietoni. A coborât și a fugit în grabă spre locul unde avea treabă, notează spynews.ro. Dacă unii au fost încântați că își puteau face fotografie cu o astfel de minunăție de mașini, pe alții i-a deranjat teribil, nemulțumiți că erau obligați să facă slalom pentru a traversa pe trecerea de pietoni. Conform sursei citate, soția selecționerului Mirel Rădoi a fost surprinsă în nenumărate rânduri în fapt și ce credeți, de cele mai multe ori aceasta recurgea la încălcarea legislației pentru… frumusețe.

Sotia selectionerului Mirel radoi si-a lasatbolidul de lux pe trecerea de pietoni
Sotia selectionerului Mirel radoi si-a lasatbolidul de lux pe trecerea de pietoni. Sursa: spynews

Pactul dintre Mirel Rădoi și soția sa

Mirel Rădoi este căsătorit cu Viviana, de loc tot dim Drobeta Turnu Severin, ca și selecționerul echipei naționale. Cei doi sunt împreună din anul 1999, dar căsătoriți religios sunt din anul 2002, trei ani petrecând împreună fără a fi căsătoriți. Nașii acestora de cununie sunt Gigi Becali și soția sa, Luminița.

Un apropiat al celor doi a declarat în trecut, că cei doi au o așa zisă convenție secretă, pe care o respectă încă de la începuturile lor.

După cum ați putut observa, majoritatea soțiilor și iubitelor de fotbaliști sunt prezente în tribune, mai ales la meciurile importante. Viviana, niciodată. Ei nu i-a plăcut niciodată să apară în mass media, să fie persoană publică. De aceea nici nu ați văzut-o la vreun eveniment. Acesta a fost pactul dintre ei. Ca ea să nu fie prezentă nici măcar la meciuri, tocmai pentru a nu intra în atenția publicului și a presei. Însă, a urmărit de acasă fiecare meci al lui Mirel, fără exceptie. Ei sunt o familie foarte liniștită și sunt extrem de uniți. Rar am văzut doi oameni care să se respecte și fie loiali precum sunt Mirel și Viviana.”, susțin surse din anturajul celor doi soți, conform impact.ro.