FOTO: Stanciu l-a bătut pe Niță! Cât s-a terminat derby-ul de Praga

Giosanu Catinca / 11.04.2021, 23:19

Slavia Praga, echipă la care joacă Nicolae Stanciu, a învins, duminică, pe teren propriu, echipa lui Florin Niţă, Sparta Praga, într-un meci din etapa a XXVI-a a campionatului Cehiei. Niță n-a avut nicio șansă! Cât s-a terminat derby-ul Slavia Praga – Sparta Praga?

Stanciu l-a bătut pe Niță!

Slavia Praga a deschis scorul în minutul 45, prin Tomas Holes. Fundașul ceh a șutat perfect, cu mult efect, de la aproximativ 18 metri, fără nicio șansă pentru Florin Niță.

Nicolae Stanciu a contribuit și el la deschiderea scorului în ediția cu numărul 298 al derby-ului praghez. Internaționalul român a reuşit un assist în minutul 45, la faza golului marcat de Holes. Al doilea gol a fost înscris de Tecl, în minutul 81. Florin Niță nu a mai avut ce face nici de această dată.

Eroul ultimelor meciuri ale naționalei României, Florin Niță, a fost integralist la oaspeţi. În schimb, Stanciu a jucat doar până în minutul 55 la gazde. Românul a primit un cartonaş galben în minutul 40. Chiar și așa, echipa sa a parafat victoria prin Tecl.

Stanciu l-a învins pe Niţă
Nicolae Stanciu, după primul gol marcat de Slavia Praga în derby-ul cu Sparta / Sursa Foto : twitter@SKSlavia Prague

Cât s-a terminat derby-ul de Praga

Slavia Praga a câștigat marele derby cu Sparta, scor 2-0.

În momentul de față, Slavia Praga este lider în clasament, cu 68 de puncte, în timp ce Sparta ocupă locul doi, cu 51 de puncte şi două jocuri mai puţin.

Fără vreun eșec în 26 de etape, Slavia se pregătește acum de meciul anului. După remiza de la Londra, Nicolae Stanciu și colegii lui sunt favoriți să o elimine pe Arsenal și să ajungă în semifinalele Europa League.

Arsenal și Slavia Praga s-au întâlnit pe Stadionul Emirates din Londra, în cadrul întâlnirii tur din sferturile de finală ale Europa League, și au remizat, scor 1-1, după golurile marcate de către Pepe, în minutul 86, respectiv Holes, în minutul 90+4.

Returul sfertului de finală din Europa League va avea loc joi, 15 martie. Meciul se va disputa începând cu ora 22:00, la Praga.

Florin Niță a semnat prelungirea contractului cu Sparta Praga

Florin Niță a semnat un nou contract cu Sparta, valabil până în 2023. Golgheterul a mărturisit faptul că s-a consultat cu familia înainte să ia această decizie.

E un pas important pentru mine și pentru familia mea. Sper că voi continua prestațiile bune. Am luat decizia de a semna după ce m-am consultat cu familia. Sunt foarte bucuros că voi rămâne la Sparta încă doi ani.”, a transmis Florin Niță, pentru site-ul oficial al clubului Sparta Praga.