FOTO. Ștefan Târnovanu, paradă senzațională! Înlocuitorul gafeurului Andrei Vlad a salvat FCSB într-un final incendiar cu Voluntari

Robert Zanfir / 06.03.2022, 22:29

Ștefan Târnovanu a fost din nou providențial pentru FCSB. Portarul trimis în locul lui Andrei Vlad a avut un reflex incredibil la un atac supranumeric al oaspeților.

FCSB se îndrepta spre un nou rezultat negativ, după cele două eșecuri cu Farul, 0-2, și cu FC Argeș, 0-1. Atacurile în valuri dictate de Toni Petrea au expus apărarea roș-albaștrilor, iar Târnovanu s-a trezit de unul singur cu trei jucători ai ilfovenilor.

Ștefan Târnovanu, paradă senzațională! Înlocuitorul gafeurului Andrei Vlad a salvat FCSB într-un final incendiar cu Voluntari

CFR Cluj a trecut lejer de Dinamo, iar echipa lui Dan Petrescu s-a distanțat la 17 puncte, înaintea sezonului de play-off. Pentru FCSB, victoria cu Voluntari era obligatorie, pentru a mai păstra speranțe minime în sezonul de play-off.

Cu toate acestea, jucătorii lui Toni Petrea nu au reușit să spargă zidul defensiv al echipei lui Liviu Ciobotariu.

Cu toți jucătorii în atac, FCSB a fost surprinsă pe final. Voluntari a scăpat pe contră într-un atac supranumeric. Meleke a pasat pentru Fulop, care s-a trezit singur cu poarta goală.(Min 86)

Cu toate acestea, Târnovanu a ieșit în întâmpinare și a scos senzațional.

Intervenția a fost fabuloasă, dar și decisivă pentru echipă. Octavian Popescu a prins un nou șut formidabil, iar FCSB a câștigat cele trei puncte, într-un final incendiar.

A fost intervenție… Era să plec pe fentă, mă bucur că nu am plecat și că am scos acea minge și că am ajutat echipa”, a declarat Ștefan Târnovanu la finalul partidei.

FCSB – FC Voluntari 1-0. ECHIPELE DE START:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Edjouma, Ad. Șut, Olaru – A. Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu

Rezerve: Straton – Fl. Coman, Dumiter, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă, I. Mamut
Antrenor: Toni Petrea

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke, Helder Lopes, I. Gheorghe- Budescu, V. Rață, Marcelo Lopes
Rezerve: Rîmniceanu – Fl. Achim, Andreas, Al. Vlad, Al. Ilie, Cr. Costin, L. Fulop, I. Golan, Tehe
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitri: Adrian Cojocaru (Galaţi), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca)

Păi noi am reuşit să pierdem în play-off, când am făcut excepţia, până acum orice echipă intra prima în play-off câştiga campionatul. Noi anul trecut am intrat primii şi nu am luat campionatul.

Minuni s-au mai văzut, dar aşa sună la ora asta pentru noi. Sunt şapte puncte după înjumătăţire. Îl vezi pe Petrescu pierzând de două ori şi încurcându-se încă o dată? Nici nu am suferit prea mult, pentru că gata am realizat că s-a mai dus un an.
Mihai Stoica, pentru TelekomSport.