FOTO Superba iubită a unui fotbalist a fost părăsită deși este însărcinată: „Nu e alături de mine”

Catinca Giosanu 28.06.2022, 00:07

Iubita unui fotbalist de la Real Madrid a vorbit deschis despre cea mai mare dramă a vieții ei. Tânăra este însărcinată în ultimul trimestru, însă partenerul ei nu îi acordă atenția de care are nevoie.

Karoline Lima a dezvăluit drama vieții ei

Karoline Lima se află într-o relație cu internaționalul brazilian Eder Militao. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani urmează să devină tată, însă el își pierde nopțile în cluburi, potrivit spuselor tinerei.

Focoasa blondină s-a plâns că partenerul ei nu îi acordă atenția cuvenită. Mai mult, ea spune că jucătorul celor de la Real Madrid preferă să iasă în club cu prietenii, în loc să îi fie alături în aceste momente dificile.

Nu e alături de mine, se distrează în cele mai tari discoteci din Miami.”, a spus Karoline, într-o declarație pe Instagram.

”Are cu ea doar o prietenă, Eder e în vacanță”

Jurnaliștii din străinătate vorbesc despre o eventuală despărțire.

Surse din anturajul manechinului au dezvăluit că iubita fotbalistului se află zilele acestea la Madrid, în timp ce Eder Militao se distrează în Statele Unite. Nici familia nu îi este alături manechinului, întrucât părinții ei sunt în Brazilia.

Oscilează între a se simți bine singură și a avea încredere în viitor și a fi deprimată și deznădăjduită. Are cu ea doar o prietenă, familia ei e în Brazilia, Eder e în vacanță. Karoline a făcut o ședință foto de maternitate, singură, și se gândește că așa va fi și în continuare.”, au spus apropiații fotomodelului.

Fundașul lui Real Madrid a plecat în America de Sud

Karoline Lima, care este însărcinată, a lăsat să se înțeleagă că nu mai este fericită în relația cu Eder. Ea și-a criticat partenerul pe contul personal Instagram, în urmă cu câteva zile. Atunci, s-a plâns că internaționalul brazilian nu petrece timp cu ea și preferă să iasă cu prietenii.

Luni, tânăra a postat mai multe fotografii pe InstaStory, printre care și una cu ultima ecografie pe care a făcut-o la o clinică medicală. Astfel, a dezvăluit numele fiicei ei. Micuța va fi botezată Cecelia, cel puțin așa reiese din imaginile făcute publice de partenera lui Eder Militao.

Urmăriți Playsport.ro și pe