FOTO. Tătărușanu și frumoasa lui soție „au rupt internetul”. Imagine superbă de la nuntă

Giosanu Catinca / 27.05.2022, 15:08

Portarul român Ciprian Tătărușanu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Nunta a avut loc la câteva zile după ce AC Milan a câștigat titlul în Serie A.

Ciprian Tătărușanu s-a căsătorit cu aleasa inimii

Portarul lui AC Milan și-a unit destinul cu Antoaneta. Ceremonia a avut loc pe malul lacului Como din Lombardia, acolo unde cei doi locuiesc de mai mult timp.

Soția lui Ciprian Tătărușanu a atras privirile tuturor. Ea a optat pentru o rochie de mireasă tip prințesă cu trenă.

Partenera portalului de la AC Milan a arătat superb la cel mai fericit eveniment din viața ei. Antoaneta are un corp de invidiat. Femeia a dat naștere a trei copii, însă a revenit rapid la kilogramele de dinainte de sarcină.

Ciprian Tătărușanu s-a căsătorit cu Antoaneta (34) într-o locație splendidă
Ciprian Tătărușanu s-a căsătorit cu Antoaneta într-o locație splendidă

Portarul român a avut parte de o nuntă ca în povești

Locația aleasă de Tătărușanu și soția lui a fost Villa d’Este (Lombardia, nordul Italiei). Restaurantul se află în apropierea unui lac, iar cei doi și-au făcut timp să se plimbe puțin cu barca prin zonă.

Tătărușanu și mireasa lui au profitat din plin de peisajele superbe oferite de lacul Como. Cei doi îndrăgostiți au făcut o ședință foto de toată frumusețea. O parte dintre imagini au fost făcute publice.

Internaționalul român a dorit să le împărtășească bucuria și fanilor lui de pe Instagram. El a postat o imagine care i-a lăsat fără cuvinte pe internauți. Mai multe fotografii au fost făcute publice de soția sa, Antoaneta.

Mirii nu au dorit o nuntă mare. Ei au avut puțini invitați, dar ”de calitate”, așa cum spune o vorbă din poporul român. Printre invitații de la eveniment s-au numărat câțiva foști colegi ai portarului de la FCSB și echipa națională, ca Alex Chipciu, Vlad Chiricheș, Iasmin Latovlevici sau Alin Toșca.

Ce au scris italienii despre Ciprian Tătărușanu după ce AC Milan a câștigat titlul

Jurnaliștii din străinătate l-au inclus pe Ciprian Tătărușanu pe o listă a jucătorilor care au avut un rol important în drumul către titlu, chiar dacă n-au bifat prea multe meciuri.

Diavolii au pus mâna pe trofeu şi datorită celor care de obicei rămân în planul secund. Acei jucători care au fost văzuţi ca rezerve, dar au răspuns cu profesionalism şi au avut evoluţii bune în momente de criză. Un lucru este clar: Milan nu a câştigat Scudetto datorită vedetelor sale, ci datorită întregii echipe.

Începem cu Tătăruşanu. Şase apariţii în campionat (plus trei în Champions League), când Maignan a fost operat pentru o leziune a ligamentelor de la încheietura mâinii stângi.

Cel mai înalt punct? Nu, cel mai mare şi decisiv: penalty-ul lui Lautaro apărat în derby-ul cu Inter din tur, care i-a permis lui Milan să remizeze şi să păstreze avantajul în duelurile directe.

A fost prezent şi când «diavolii» au învins-o pe Roma, 2-1, pe Stadio Olimpico. Minute pe teren: 540. Goluri primite: 10.”, a transmis Gazzetta dello Sport.