FOTO TERIFIANT. Abuzată crunt de soț, partenera unui mare sportiv spune totul: „M-a traumatizat pe viață”

Giosanu Catinca 02.07.2022, 15:00

Mychelle Johnson, soția fostului jucător al lui Charlotte Hornets, Miles Bridges, s-a plâns că a fost abuzată de renumitul sportiv. Ce a putut să îi facă Miles Bridges soției sale. Detalii terifiante din viața femeii.

Mychelle Johnson, mărturisiri copleșitoare

Mychelle Johnson l-a acuzat pe starul din NBA că a agresat-o fizic. Femeia a oferit detalii despre presupusul abuz al acestuia, la o zi după ce sportivul a fost arestat pentru violență domestică.

Soția jucătorului de la Charlotte Hornets a explicat într-o postare pe Instagram că a fost victima violenței domestice. Ea a atașat mai multe fotografii pentru a dovedi cele spune. Pe imagini se vede că femeia a suferit mai multe contuzii la nivelul feţei. Ea susține că agresorul este chiar soțul ei, cel cu care are doi copii.

”M-a abuzat în toate modurile posibile”

Mychelle Johnson spune că fostul jucător al lui Charlotte Hornets a abuzat-o „în toate modurile posibile”.

Urăsc că s-a ajuns la asta, dar nu mai pot să tac.”, a spus Johnson în postare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chelley 👼🏽 (@thechelleyj)

”Am permis cuiva să-mi distrugă casa și să ne traumatizeze copiii pe viață”

Soția lui Miles Bridges, Mychelle Johnson, le-a arătat fanilor că a suferit mai multe răni.

De asemenea, ea a atașat și o copie a raportului de constatare medico-legală, document care include lista de răni. Se pare că respectivele răni au inclus atacul prin strangulare, o comoție cerebrală, un os nazal rupt și multe altele.

Am permis cuiva să-mi distrugă casa, să mă abuzeze în toate modurile posibile și să ne traumatizeze copiii pe viață. Nu am nimic de demonstrat lumii, dar nu voi permite cuiva care ar putea face ceva atât de oribil să nu aibă remuşcări şi să picteze ceva ce nu sunt. Nu le voi permite oamenilor din jurul lui să continue să mă reducă la tăcere și să continue să mintă pentru a proteja această persoană. Este lipsit de etică, este imoral. Mă doare inima pentru că întotdeauna am avut speranță și atât de multă dragoste și oricât de înfricoșător este pentru mine, este timpul să mă susțin.”, a mai spus femeia care l-a trimis pe Miles Bridges în spatele gratiilor.