FOTO: Ținuta sexy cu care Miki Buzărnescu l-a impresionat pe iubitul ei, Marco Dulca

Moldoveanu Camelia 01.12.2021, 23:19

Miki Buzărnescu a făcut senzație de 1 decembrie cu ținuta sa și l-a impresionat pe iubitul ei, Marco Dulca. Jucătoarea de tenis din România a purtat un costum sexy în culorile naționale.

Marco Dulca a avut parte de o surpriză. Miki Buzărnescu a avut o apariție răvășitoare

Mihaela Buzărnescu a adus un omagiu vestimentar tricolorului românesc de Ziua Națională. Jucătoarea de tenis din România, care a terminat sezonul 2021 pe locul 122 WTA, s-a fotografiat într-un costum format din două piese care i-a pus în evidență silueta fără cusur.

La mulți ani, România! Mândră că sunt româncă!”, a spus Buzărnescu în descrierea imaginii care a strâns în câteva ore aproape 2.000 de aprecieri.

La vederea acestei ținute cu care a părut la o emisiune TV, Marco Dulca nu a putut rezistat și i-a comentat iubitei sale pe Instagram.

🇹🇩❤️🤪 (Astăzi ❤️🤪)”, a scris Marco Dulca.

„Eu îmi doresc ca realizările din carieră să rămână în centrul atenției”

Marco Dulca a vorbit în exclusivitate pentru PlaySport.ro despre relație pe care o are cu Mihaela Buzărnescu. Cei doi s-au afișat împreună pentru prima dată în vara acestui an.

Fotbalistul a fost întrebat dacă s-a temut că o poveste de dragoste în sport, cu notorietate, va acoperi subiectul Marco Dulca și evoluțiile lui din teren.

Eu îmi doresc atât pentru mine, cât și pentru Mihaela, ca realizările din carieră să rămână în centrul atenției. Iar viața privată să rămână ceea ce este și trebuie să fie… privată. Să avem cât mai multe realizări în ceea ce facem, asta îmi doresc, și dacă le vom avea sunt sigur că vor acoperi orice alte lucruri private.”, a fost răspunsul tânărului sportiv.

Ce a spus Cristi Dulca despre relația dintre fiul său și Mihaela Buzărnescu

Selecționerul naționalei feminine a României, Cristi Dulca, a dezvăluit ce relație are cu partenera fiului său și ce părere are despre faptul că aceasta este cu 11 ani mai mare decât fotbalistul Chindiei Târgoviște. Dar și despre faptul că cei doi nu au mai deloc timp liber, fiind mereu în cantonamente sau la turnee.

Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”, a spus Cristi Dulca în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Iar la întrebarea legată de diferența de vârstă dintre cei doi, antrenorul s-a rezumat la a spune doar „Ce vârstă are dragostea?”.