FOTO. Un trecător „A PRINS-O” pe Simona Halep! Când a văzut că e pozată, tenismena a reacționat imediat

Moldoveanu Camelia 07.12.2021, 09:26

Simona Halep a fost surprinsă într-o ipostază inedită chiar de către un trecător. Jucătoarea de tenis se afla la masă împreună cu soțul, Toni Iuruc, și fratele, Nicolae Halep. Reacția dublei câștigătoare de Grand Slam a fost una specială și neașteptată.

Surprinsă într-o ipostază inedită, Simona Halep a avut o reacție adorabilă

Campioana României se bucură de timpul liber alături de cei dragi, drept dovadă că a fost surprinsă luând masa împreună cu soțul și fratele ei. Cei trei s-au întâlnit la un local de lux din Nordul Capitalei pentru a lua masa, dar și pentru a discuta.

Nicolae și Simona au discutat intens, lucru obișnuit dacă stăm să ne gândim că fratele jucătoarei de tenis îi este și manager. Bărbatul se ocupă atât de cariera sportivei, cât și de afacerile din diverse domenii. Pe partea de tenis, Simona mai colaborează în paralel și cu Virginia Ruzici. Mai mult, îl mai are alături și pe Toni Iuruc. Soțul îi este mereu alături în turnee, o încurajează și o sfătuiește.

Cei trei au fost surprinși de camerele de luat vederi ale postului Kanal D chiar în momentul în care un trecător o striga pe Simona Halep. Omul părea extrem de entuziasmat că a văzut-o pe jucătoarea de tenis și nu s-a putut stăpâni. Cu toate că se afla într-o întâlnire importantă și în mijlocul unei discuții, Simona s-a oprit din orice pentru a-i transmite bezele trecătorului.

Vezi pe PlaySport.ro imagini în exclusivitate cu noua afacere deținută de Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc

Din dragoste pentru România. Mesaj emoționant

Simona Halep este mândră că este româncă și visează să viziteze toată țara pentru a se bucura de frumusețile ei. Iubește oamenii, însă recunoaște că negativismul este o mare problemă.

Întrebată care este cel mai autentic moment românesc pe care l-a trăit, Simona Halep a avut un răspuns special:

Fed Cup e cel mai autentic lucru românesc pentru mine, pentru că joc doar pentru țară, joc într-un mod diferit. Nu mai este doar pentru mine, pierd sau câștig pe barba mea. Acolo e o echipă și joc pentru țară. Sunt emoții diferite și e mult mai stresant, dar și foarte frumos.

Sărbătoresc (n.r. – Ziua Națională) pe terenul de tenis, că mâine am antrenament. Dar împreună cu echipa poate mâncăm ceva bun. Mămăliguță cu brânză și smântână aș spune că e mâncarea mea preferată, pentru că mâncam des când eram copil. Îmi place și șoriciul.

Nu am vizitat țara prea mult și îmi pare rău. Am vrut să merg în Bucovina anul acesta, dar n-am apucat. Am început pregătirea și e greu să lipsesc câteva zile. Dar în viitorul apropiat vreau să vizitez toată țara. E o țară superbă, avem locuri multe, la munte, la plajă. Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva. Spun mereu că oamenii sunt prietenoși. E un popor talentat, puțin negativist”, a spus Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe