FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din România este iubita unui fotbalist de la Farul Constanța

Catinca Giosanu 30.05.2022, 21:54

Bianca Tirsin, câștigătoarea Miss Universe România 2020, se iubește cu fotbalist de la Farul Constanța. Arădeanca are 24 de ani și administrează mai multe afaceri în Japonia, acolo unde petrece destul de mult timp. Cine este iubitul celei care a câştigat titlul de Miss Universe România în 2020.

Cine este iubitul Biancăi Tirsin

Câștigătoarea Miss Universe România 2020 trăiește o poveste de dragoste cu un mare fotbalist.

Frumoasa arădeancă are o relație cu fotbalistul Adrian Petre de la Farul Constanța. Cei doi se urmăresc reciproc pe rețelele de socializare și s-au afișat împreună încă de la începutul relației. Ei au postat, de-a lungul timpului, mai multe fotografii în care apar împreună.

Fostul jucător al lui Gigi Becali este foarte mândru de iubita lui. Cei doi locuiesc deja împreună, unde la malul mării.

”Viața mea este într-o continuă schimbare”

Cuplul ia în calcul să se mute în Capitală, însă câștigătoarea Miss Universe România 2020 este deranjată de traficul îngreunat din București.

M-am mutat în București, apoi am plecat, apoi iar m-am mutat și tot așa. Încă nu știu. Îmi doresc să mă obișnuiesc în Capitală. Cu oamenii m-am obișnuit deja, nu am nicio treabă, doar că în trafic e foarte greu. Eu am numere de Arad, eu sunt mai înceată, un drum de 5 minute îl fac în 10, e mai greu puțin cu traficul, cu toată atmosfera de grabă.

Probabil, o să mă mut, dar având în vedere că viața mea este într-o continuă schimbare nu știu ce să zic. Nu știu unde o să fiu peste 2 ani.”, a declarat Bianca Tirsin, potrivit ego.ro.

Cu ce se ocupă Bianca Tirsin

Dacă iubitul ei practică fotbalul profesionist, Bianca Tirsin face afaceri în Japonia. Ea a ajuns acolo prima dată prin intermediul unui concurs.

Am niște business-uri în Japonia, în Europa nu așa multe și majoritatea în România. Dacă lucrezi online îți este mult mai ușor, ai nevoie doar de internet și de laptop și rezolvi totul, nu trebuie să te mai deplasezi. Dar, cum mie îmi place să călătoresc și pandemia a venit așa prin suprindere și mi-a luat doi ani din viață, eu de-abia aștept să călătoresc și să caut mai multe oportunități în afara țării.”, a completat Bianca.

”Oamenii te privesc altfel când le spui că ești din București”

Frumoasa arădeanca a dezvăluit, totodată, motivul pentru care își dorește să se mute în municipiul București.

E greu pentru că până la Arad este un drum cu mașina de 6 ore și cu avionul de 45 de minute. Altfel este când spui cuiva că ești în București pentru că și lor le este mai comod așa și vor să ne vedem imediat. Eu oricum sunt sub acoperire, nu vreau să știe lumea că nu stau în București. Acum eu stau în Constanța, cu prietenul meu, deci la două ore de Capitală.”, a mai spus tânăra.

Urmăriți Playsport.ro și pe