VIDEO. Răzvan Burleanu, apariție surpriză în Qatar: încadrat de legendarii Roberto Carlos, Ronaldo și Cafu. „Nu m-ar mira să-și fi căutat acel loc!” FOTO EXCLUSIV cu Edi Iordănescu

Robert Zanfir Justin Gafiuc 28.11.2022, 19:35

Răzvan Burleanu (39 de ani) a fost prezent în tribunele stadionului 974 din Doha, care a găzduit partida dintre Brazilia și Elveția. Ultima va fi adeversara României în preliminariile pentru Campionatul European 2024. Pe stadion și-a făcut apariția și Edi Iordănescu. Trimis special al Playsport, Justin Gafiuc l-a surprins în tribunele stadionului.

România a fost bine reprezentată la Doha, la una dintre cele mai ofertante partide din faza grupelor, Brazilia – Elveția. Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu au urmărit de la fața locului viitoarea adversară a naționalei, Elveția. Președintele FRF a fost filmat între legendarii brazilieni Cafu, Roberto Carlos și Ronaldo Nazario.

Răzvan Burleanu, apariție surpriză în Qatar. Președintele FRF, încadrat de legendarii Roberto Carlos, Cafu și Ronaldo

Burleanu nu a ratat ocazia de a fi în tribunele stadionului care va fi dărâmat după terminarea Campionatului Mondial. Președintele FRF a profitat de vizita „de lucru” a lui Edi Iordănescu și a mers în tribuna oficială, pentru a urmări Brazilia – Elveția. Burleanu a fost încadrat de Robeto Carlos, Cafu și Ronaldo, campioni mondiali cu naționala Braziliei.

„La meci a fost și selecționerul Edi Iordănescu, aseară a ajuns in Qatar. A văzut primul meci, Serbia – Camerun. Am și apucat să ne și salutăm în viteză, a venit împreună cu președintele Răzvan Burleanu.

(La Brazilia – Elveția) Președintele Răzvan Burleanu apărea între niște nume imense, era Roberto Carlos, Cafu, Ronaldo Dințosul. A nimerit într-o zonă numai bună pentru publicitate, așa cum îi place. Nu m-ar mira să-și fi căutat acel loc prin relațiile pe care le are la FIFA.

Nu m-am salutat. Nici nu ne-am făcut cu ochiul. Înțeleg că Răzvan Burleanu nici nu va dori să ofere niciun fel de declarație de presă aici. Urmează să fie un soi de conferință de presă ad hoc cu Edi Iordănescu, aici la Doha. Tind să cred că selecționerul și-a luat notițe tremurând în prima repriză”, a spus, la Playsport Live, Justin Gafiuc, trimisul special al Playsport la Campionatul Mondial din Qatar.

Edi Iordănescu, în tribune la Brazilia – Elveția

Edi Iordănescu s-a ținut de cuvânt și a ajuns la Doha. Selecționerul a anunțat că va urmări câteva partide, după care va reveni în țară și va începe pregătirile pentru preliminariile Campionatului European 2024.

Justin Gafiuc, trimisul special al Playsport în Qatar, l-a surprins pe antrenorul naționalei în timp ce își lua notițe din tribunele Arenei 974 din Doha.

Programul României în preliminariile EURO 2024

România va da peste Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra în preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

25 martie 2023

Belarus – Elveția, 19:00
Andorra – ROMÂNIA, Israel – Kosovo, 21:45

28 martie 2023
ROMÂNIA – Belarus, Kosovo – Andorra, Elveția – Israel, 21:45

16 iunie 2023
Kosovo – ROMÂNIA, Belarus – Israel, Andorra – Elveția, 21:45

19 iunie 2023
Elveția – ROMÂNIA, Belarus – Kosovo, Israel – Andorra, 21:45

9 septembrie 2023
Andorra – Belarus, 19:00
ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveția, 21:45

12 septembrie 2023
ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra, 21:45

12 octombrie 2023
Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția, 21:45

15 octombrie 2023
Elveția – Belarus, 19:00

ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel, 21:45

18 noiembrie 2023
Belarus – Andorra, 19:00
Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo, 21:45

21 noiembrie 2023
ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus, 21:45

Edi Iordănescu, în tribune la Brazilia – Elveția, de la Campionatul Mondial din Qatar
Urmăriți Playsport.ro și pe