FOTO. Voluptoasa iubită a unui fotbalist român face ravagii pe internet. Pozele sale sunt magnet pentru admiratori

Catinca Giosanu 13.06.2022, 21:04

Iubita unui fotbalist român a ajuns din nou în atenția celor care o urmăresc în mediul online, după ce a publicat mai multe imagini sexy pe rețelele de socializare. Partenera ”euro-fantasticului” Andrei Ciobanu s-a lăsat fotografiată provocator.

Iubita lui Andrei Ciobanu, apariție năucitoare pe Instagram

Mijlocașul Andrei Ciobanu, de la Farul Constanța, are planuri mari de viitor. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a cerut-o în căsătorie pe partenera sa.

Cei doi au o relație din 2017, iar acum se gândesc că este timpul ca această relație să treacă la un alt nivel. Duminică, internaționalul român și-a cerut iubita de soție.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andrei Ciobanu (@andreiciobanu17)

Mijlocașul Farului și-a cerut iubita de soție

Fotbalistul publică des fotografii cu iubita sa pe rețelele sociale. El se iubește cu o tânără de-a dreptul superbă. Ultimele imagini postate de jucătorul celor de la Farul i-au luat prin surprindere pe fani.

Sportivul și-a surprins în mod plăcut iubita. Mijlocașul și-a condus iubita într-o cameră în care a format o inimă din lumânări, în dreptul căreia a scris mesajul „Marry me?” (n.r – Vrei să te căsătorești cu mine?). După cum era de așteptat, iubita fotbalitului a răspuns pozitiv. Momentul a fost imortalizat, iar imaginile au devenit virale.

Partenera fotbalistului face ravagii pe internet

Iubita lui Andrei Ciobanu are cel mai mare bust natural, conform presei mondene. Focoasa șatenă s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie foarte mulat.

Adelina a publicat mai multe imagini sexy pe rețelele de socializare. Iubita mijlocașului de la Farul Constanța și-a etalat abdomenul perfect pe Instagram. Fotografiile au strâns o mulțime de aprecieri din partea internauților.

Carieră Andrei Ciobanu

Andrei Ciobanu și-a început cariera de fotbalist la Bârlad, sub îndrumarea lui Virgil Grigoraș. Mijlocașul român s-a transferat, ulterior, la Sporting Club Vaslui, unde a jucat sub comanda lui Cătălin Grigore.

După un timp, el a ajuns la FC Vaslui. În timp ce se afla la gruparea din Moldova, el a evoluat la Cupa Hagi, disputată la Suceava, unde a fost desemnat golgheterul competiției. Astfel, a intrat în atenția Academiei de fotbal “Gheorghe Hagi” Constanța.

Din 2016, joacă sub comanda fostului mare internațional Gică Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe