Fotografia care l-a amuzat copios pe Ilie Dumitrescu. Stelistul de care a râs fostul mare internațional

Bordei Radu / 29.12.2021, 20:58

Invitat permanent la Digisport, fostul mare internațional a lăsat deoparte analizele minuțioase ale meciurilor și s-a amuzat puțin. Cu ocazia sărbătorilor, atmosfera a fost una mai relaxată în studioul televiziunii, unde s-a vorbit de diferitele destinații de vacanță ale fotbaliștilor români.

Cel care i-a atras atenția „eroului de la Pasadena” a fost o fotografie în care apare Adi Popa, alături de iubita lui. Cei doi se află într-o locație exotică, unde se relaxează la plajă. Actualul jucător al Stelei a fost ironizat de Ilie Dumitrescu, după ce a postat o poză din vacanță.

Adi Popa, ironizat de fostul mare internațional. De ce s-a amuzat Ilie Dumitrescu

Adi Popa a profitat de vacanța mai lungă din Liga a doua și a plecat în Seychelles, alături de superba lui iubită, Mădălina. Cei doi se bucură de soare și au postat mai multe fotografii din locația de vis. În aproape toate pozele, fotbalistul apare în spatele iubitei sale, iar motivul a fost anunțat, în glumă, de Ilie Dumitrescu.

„Cred că își ascunde abdomenul”, a glumit omul care a eliminat Argentina, în 1994. Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios, chiar dacă a recunoscut apoi că glumește. În schimb fanii fotbalistului l-au apreciat pe acesta pe rețelele de socializare. Mai ales frumusețea Mădălinei a atras o sumedenie de like-uri. Formele apetisante ale brunetei i-au făcut să viseze pe prietenii virtuali ai lui Popa.

Adi Popa are planuri mari cu Steaua. „Facem echipă de campioni”

Mijlocașul a surprins pe toată lumea când a „trădat” FCSB-ul lui Gigi Becali și a semnat cu Steaua, în Liga a doua. „Am vrut să joc pe Ghencea” a fost săgeata aruncată către fosta sa echipă. În plus, Adi Popa crede că Steaua are un plan important, pentru viitor.

Va mai veni unul ca mine, încă unul, încă unul, vom forma o echipă puternică. Am încercat să fiu eu primul pion, dar cred că vor urma și alții. Ce dacă am fost la FCSB, sunt profesionist, asta e viața. Eu vreau să fiu apreciat acolo unde evoluez, asta este cel mai important, a declarat Adi Popa, în momentul când a semnat cu clubul roș-albastru

Steaua nu a primit dreptul de a juca în Liga 1, dacă s-ar clasa pe un loc de promovare. Conducerea promite că acest lucru se va rezolva sezonul viitor, iar Adi Popa își poate îndeplini obiectivul de a duce Steaua în prima ligă, doar că nu în acest sezon.

Nu știu ce sentiment va fi, dacă terminăm pe locurile 1-2 și nu promovăm, vom vedea. Nu vreau să comentez acum, să vedem ce va fi. Oricum eu sunt profesionist, ce dacă nu putem promova? Am obiectiv primele două locuri, eu astea le vreau. Am fost campion, am luat trofee, așa că vreau să câștig, a declarat fotbalistul