Franța se pregătește să detoneze bomba la Mondial. Karim Benzema ar putea apărea în cantonamentul „cocoșilor”

Bordei Radu 29.11.2022, 10:50
Franța se pregătește să detoneze bomba la Mondial. Karim Benzema ar putea apărea în cantonamentul „cocoșilor”

Karim Benzema este una din marile absențe ale acestui turneu final. Balonul de Aur s-a accidentat chiar înainte de începerea Mondialului și a părăsit cantonamentul campioanei mondiale. Acum, însă, sunt șanse mari ca cel mai bun jucător din lume să fie subiectul unei reveniri de senzație.

Karim Benzema, marea surpriză a Franței pentru fazele superioare. Starul Realului se poate întoarce în Qatar

Suporterii Franței au motive de bucurie, până acum. Selecționata lui Deschamps a fost prima echipă calificată în optimi și, la ultima partidă, fostul mijlocaș poate să odihnească niște titulari. Surpriza vine însă tocmai de la omul care a pierdut turneul final, din cauza unei accidentări. Chiar Balonul de Aur, Karim Benzema, se pregătește să se întoarcă. Jurnalistul Carlos Rodriguez anunță că atacantul este refăcut și va începe antrenamentele la Real Madrid. Iar Deschamps îl așteaptă pentru fazele eliminatorii.

Așa s-a explica și decizia incredibilă a selecționerului de a nu chema un înlocuitor pentru Benzema, deși Franța dispune de foarte multe opțiuni. Dar, probabil, Deschamps fusese anunțat că atacantul Realului are șanse să se refacă. Și chiar dacă echipa a mers foarte bine și fără el, un fotbalist de talia lui Benzema poate face oricând diferența. Și pentru Balonul de Aur este ultima șansă de a impresiona la un Campionat Mondial.

Răzvan Burleanu, apariție surpriză în Qatar. Președintele FRF, încadrat de legendarii Roberto Carlos, Cafu și Ronaldo

Burleanu nu a ratat ocazia de a fi în tribunele stadionului care va fi dărâmat după terminarea Campionatului Mondial. Președintele FRF a profitat de vizita „de lucru” a lui Edi Iordănescu și a mers în tribuna oficială, pentru a urmări Brazilia – Elveția. Burleanu a fost încadrat de Robeto Carlos, Cafu și Ronaldo, campioni mondiali cu naționala Braziliei.

La meci a fost și selecționerul Edi Iordănescu, aseară a ajuns in Qatar. A văzut primul meci, Serbia – Camerun. Am și apucat să ne și salutăm în viteză, a venit împreună cu președintele Răzvan Burleanu.

(La Brazilia – Elveția) Președintele Răzvan Burleanu apărea între niște nume imense, era Roberto Carlos, Cafu, Ronaldo Dințosul. A nimerit într-o zonă numai bună pentru publicitate, așa cum îi place. Nu m-ar mira să-și fi căutat acel loc prin relațiile pe care le are la FIFA.

Nu m-am salutat. Nici nu ne-am făcut cu ochiul. Înțeleg că Răzvan Burleanu nici nu va dori să ofere niciun fel de declarație de presă aici. Urmează să fie un soi de conferință de presă ad hoc cu Edi Iordănescu, aici la Doha. Tind să cred că selecționerul și-a luat notițe tremurând în prima repriză, a spus, la Playsport Live, Justin Gafiuc, trimisul special al Playsport la Campionatul Mondial din Qatar.

Urmăriți Playsport.ro și pe