Fratele lui Edi Iordănescu, plin de sânge și luat de urgență de medicii de pe ambulanță. Momente de panică la meciul CS Dinamo – FCSB II

Robert Zanfir 24.09.2022, 23:00
Fratele lui Edi Iordănescu, plin de sânge și luat de urgență de medicii de pe ambulanță. Momente de panică la meciul CS Dinamo – FCSB II

Alexandru Iordănescu (28 de ani) a fost la un pas de o accidentare gravă în meciul pierdut de CS Dinamo cu FCSB II, 1-3. Partida a contat pentru etapa a cincea din Seria 4 a Ligii 3.

Frații Iordănescu au „încasat-o” în ultimele zile. Dacă Edi Iordănescu a remizat cu Finlanda, 1-1, și a ratat șansa salvării pe ultima sută de metri a unei campanii dezastruoase, Alexandru Iordănescu a încasat-o la propriu în Ștefan cel Mare. Căpitanul roș-albilor a suferit un accident serios în timpul derby-ului cu FCSB. Sângerarea a fost atât de puternică, încât a fost nevoie de intervenția ambulanței.

Fratele lui Edi Iordănescu, momente de panică în meciul CS Dinamo – FCSB II

CS Dinamo a pierdut meciul cu FCSB II, 1-3. Pentru echipa a doua a roș-albaștrilor au jucat mulți dintre jucătorii lui Nicolae Dică, aflat în tribune. Denis Haruț, Marco Dulca, Radu Boboc, Sorin Șerban, Andrei Dumiter, Billel Omrani sau Boban Nikolov s-au aflat pe teren în meciul din etapa a 5-a a Ligii 3.

Partida a avut destule momente tensionate, iar unul dintre acestea l-a avut în prim-plan pe Alexandru Iordănescu. Căpitanul roș-albilor a fost lovit cu cotul de Andrei Dumiter și s-a prăbușit pe teren.

Ambulanța a intervenit după accidentarea lui Alexandru Iordănescu, la meciul CS Dinamo – FCSB II // Captură foto: As.ro

Fratele lui Edi Iordănescu a început să sângereze puternic, în urma unei lovituri la nas. A fost nevoie de intervenția medicilor de la ambulanță, pentru a opri sângerarea. Întors pe teren după aproximativ 3 minute, Iordănescu nu și-a putut ajuta echipa.

Dubla lui Dumiter și reușita lui Vlad Tudor, fiul lui Alexandru Tudor au decis câștigătoarea. Pentru gazde a marcat Apostol.

Billel Omrani, probleme medicale

Nu doar Alexandru Iordănescu a avut de suferit în meciul de sâmbătă. Omrani a debutat pentru FCSB și a fost la un pas de o accidentare serioasă.

S-a resimțit în urma unei ciocniri violente și a acuzat dureri în zona coastelor.

CS Dinamo – FCSB II. ECHIPELE DE START

Daniel Dinu – David Savu, Alex Burlacu, Florin Lungu, Gabriel Gheorghe, Alex Iordănescu (cpt), Robert Ghizdeanu, Robert Apostol, Mălin Spînu, Mihai Mina, Daniel Tîrnăcop
Rezerve: Ștefan Stavrositu, Dragoș Bănică, Theodor Gabor, Cristian Chiriță, Sandu Iovu, Viorel Lungu, Adrian Dorobanțu, Costin Ciochină
Antrenor: Daniel Iftodi

Răzvan Ducan – Luca Ciobanu, Denis Haruț, Radu Boboc, Sorin Șerban – Marco Dulca, Boban Nikolov, Tudor Vlad – Billel Omrani, Andrei Dumiter, Matei Tănasă
Rezerve: Paul Ganea, David Petruț, Marian Pruteanu, Daniel Corniciuc, Ștefan Coman, Dan Răchită, Ștefan Moraru, Andrei Mitroi
Antrenor: Leonard Strizu

Alexandru Iordănescu sare în apărarea fratelui Edi

Născut într-o familie de steliști, Alexandru Iordănescu a ales să joace pentru Dinamo. Căpitanul roș-albilor a vorbit după partidă și despre rezultatele lui Edi Iordănescu la cârma naționalei. A cerut respect pentru fratele său.

„A fost un meci ok, a fost foarte multă dăruință, atitudine, asta e ce ne trebuie și sperăm ca pe viitor să vedem aceleași lucruri. Am vorbit înainte de meci.

(Edi – n.r.) a ajuns azi în România și pregătește următorul meci. El e o fire foarte puternică, a pregătit foarte bine aceste meciuri. A fost puțin stresat, trebuia să iasă bine acest meci. Sper să câștigăm cu Bosnia.

Nu cred că va ceda așa ușor. Am înțeles că s-au spus atâtea lucruri, că cedează foarte ușor. El ține foarte mult la principiile lui și cred că ar trebui să fie respectat”, a declarat Alexandru Iordănescu după meciul CS Dinamo – FCSB 2.

Nu am avut discuții de genul acesta acasă, eu îmi fac treaba unde sunt. Nu sunt un dinamovist ascuns în familie, nu am sărutat tricoul.

Am venit să joc fotbal și fac asta din pasiune. Mi-ar plăceea să mai joc aici și, de ce nu, să ajungem și la un nivel mai mare”,
Alexandru Iordănescu