Fratele lui Nicoliță dezminte informațiile, dar nu poate să dezvăluie în ce țară a fugit „emblema” din Făurei

Olteanu Ștefan / 28.10.2021, 08:32

La câteva zile după ce s-a scris că Bănel Nicoliță a fugit din țară din cauza cămătarilor, fratele fostului fotbalist a intervenit pentru a dezminte informațiile. Stelian Nicoliță spune că Bănel nu are datorii la nimeni în acest moment și a plecat în afara granițelor pentru a antrena. Cu toate acestea, Stelian nu a dezvăluit și numele țării în care se află fratele său. Inițial s-a vehiculat faptul că ar fi plecat în SUA și chiar ar fi încercat apoi să treacă granița în Mexic.

Fratele lui Nicoliță dezminte informațiile: „Bănel nu are datorii la nimeni!”

Fratele lui Bănel Nicoliță, Stelian, dezminte informațiile potrivit cărora, fostul jucător de la FCSB a fugit din țară de teama cămătarilor.
În ultimele zile s-au vehiculat mai multe variante cu privire la decizia lui Bănel Nicoliță de a pleca din țară. S-a scris inclusiv că fotbalistul muncește în construcții în America, însă toată debandada din mediul online a pornit de la faptul că fostul fotbalist ar avea datorii la cămătari. Acest lucru l-ar fi determinat să fugă și să încerce să adune suma necesară pentru a scăpa de datorii.

Într-un interviu acordat pentru PlaySport.ro, soția lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea și a confirmat fuga fostului fotbalist de la FCSB. Cu toate acestea, ea a spus că nu știe exact motivul pentru care Bănel a plecat din țară.
Ultimul care a reacționat este Stelian Nicoliță, fratele lui Bănel. Potrivit spuselor acestuia, „emblema” din Făurei a plecat în străinătate pentru a juca fotbal și a antrena o grupă de copii:

Bănel nu are datorii la nimeni. El este bine sănătos, este plecat din țară iar acolo joacă fotbal și antrenează o grupă de copii”, a spus Stelian Nicoliță.

Stelian Nicoliță: „Chiar mă amuz când citesc. Bănel este obișnuit să facă lucruri bune!”

În continuare, Stelian Nicoliță a ținut să asigure pe toată lumea că atât Bănel, cât și întreaga familie a fostului mijlocaș de la FCSB este bine.
Cu toate acestea, el a refuzat să dezvăluie țara în care se află fratele său:

Familia este bine. Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenții ale presei centrale. Bănel este obișnuit să facă lucruri foarte bune. Și așa face în acest moment. Nu pot să spun unde este plecat. Dar vă asigur că este bine”, a declarat Stelian Nicoliță pentru obiectivbr.ro.

Primarul din Făurei, surprins de fuga lui Bănel: „E un caracter deosebit!”

De asemenea, primarul din Făurei a oferit și el o reacție pentru sursa menționată anterior. Ionel Iuga îl știe de foarte mulți ani pe Bănel Nicoliță și spune că nu îi vine să creadă ce se scrie în acest moment despre fostul fotbalist:

M-a surprins această veste. Eu îl știu pe Bănel cum era când îl antrenam. Era un caracter deosebit. Țineam la el ca la copilul meu. Era un băiat educat la acea vreme. Cu toate că cei din conducerea clubului nu erau de acord, eu am decis în 2001 să-i dau banderola de căpitan la Dacia Unirea, deși în echipă erau fotbaliști care trecuseră și prin prima ligă. Și nu m-a dezamăgit. Parcă nu-mi vine să cred ceea ce se scrie acum despre el. Dacă o fi așa, realmente îmi pare rău”, a spus și primarul din Făurei.