Frații Tate vor fi eliberați. Curtea de Apel a decis să fie plasați în arest la domiciliu

Radu Bordei 31.03.2023, 22:08
Frații Tate vor fi eliberați. Curtea de Apel a decis să fie plasați în arest la domiciliu

Curtea de Apel București a admis contestațiile depuse de Andrew și Tristan Tate, dar și de Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra Luana Radu. Cei doi vor fi eliberați preventiv, dar vor intra în regim de arest la domiciliu.

Curtea de Apel București a decis eliberarea fraților Tate din arestul preventiv

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât să admită contestaţiile formulate de Emory Andrew Tate III, Tristan Tate, Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra Luana Radu împotriva decizia Tribunalului Bucureşti din 22 martie prin care au fost arestaţi preventiv.

Magistraţii au decis să desfiinţeze în totalitate sentinţa atacată şi rejudecând au hotărât să respingă propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive formulată de DIICOT pentru cei patru. Celebrii influenceri fusesaeră reținuți la finalul anului trecut, după ce autoritățile au descins și au efectuat mai multe percheziții la locuințele deținute de aceștia. Andrew și Tristan Tate, dar și cele două asociate a lor ar fi constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Prin mai multe metode, în special cea cunoscută drept loverboy, aceștia au racolat mai multe tinere și au profitat de pe urma lor pentru a obține sume importante de bani.

Decizia luată de magistrați în cazul fraților Tate

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât să înlocuiască măsura arestului preventiv faţă de fraţii Tate şi Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra Luana Radu cu arestul la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, de la 31 martie, până la 29 aprilie inclusiv.

Pe durata măsurii arestului la domiciliu inculpaţii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana au obligaţia de a nu părăsi imobilele în care locuiesc, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpaţilor Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana de sub puterea mandatelor de arestare preventivă emise de judecâtorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Bucuresti, dacã nu sunt reţinuţi sau arestaţi in altă cauză, se arată în mmotivația oferită de instanţă.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Urmăriți Playsport.ro și pe