“FRF a elaborat procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească”. Anunțul de ultimă oră făcut de Federație despre meciul România – Andorra

Bogdan Solomon 28.09.2023, 13:28
“FRF a elaborat procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească”. Anunțul de ultimă oră făcut de Federație despre meciul România – Andorra

Federația Română de Fotbal a făcut un anunț de ultimă oră cu privire la partida România – Andorra din preliminariile Campionatului European de anul viitor. Acesta se va disputa cu porțile închise.

FRF, anunț de ultimă oră despre meciul România – Andorra

Având în vedere sancțiunea dictată de UEFA după incidentele de la România – Kosovo 2-0, la meciul cu Andorra vor putea fi prezenți doar copiii sub 14 ani. Accesul va fi gratuit.

FRF a lansat astfel o invitație către școlile, cluburile sportive de fotbal și nu numai, academiile de juniori, precum și orice altă instituție cu activitate juvenilă, în speranța că elevii vor asista în număr cât mai mare la acest duel pentru a-i susține pe tricolori. Aceștia au nevoie de victorie în lupta pentru calificarea la turneul final.

Li se permite participarea tuturor copiilor din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, academiilor și școlilor de fotbal sau orice alt sport, care nu au împlinit vârsta de 14 ani, precum și celor legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori, cu aceeași condiție. Au fost oferite și detalii cu privire la modul în care se poate intra în posesia biletelor.

Comunicatul forului condus de Răzvan Burleanu

Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la România-Andorra (15 octombrie, ora 21:45) să susținem cât mai mulți tricolorii pe Arena Națională! Astfel, FRF invită școlile, cluburile sportive, de fotbal și nu numai, academiile de juniori, și orice altă instituție cu activitate juvenilă să vină pe stadion și să susțină România în drumul spre EURO 2024! Iată detaliile:

CINE ARE ACCES PE STADION

Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal și orice alt sport, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori.

Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic, antrenor sau părinte. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate sunt necesari 3 însoțitori adulți. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori!

CUM TE ÎNSCRII

Un reprezentant al conducerii instituției respective trebuie să acceseze platforma https://evenimente.frf.ro/romania-andorra/ și să completeze formularul online. Odată cu mailul de confirmare va primi un formular de prelucrare a datelor personale ale copiilor, care trebuie completat și returnat către FRF, conform instrucțiunilor, până la ora meciului. Înscrierile se pot face până pe 6 octombrie 2023, ora 15:00.

CUM INTRI ÎN POSESIA BILETELOR

După verificarea datelor, FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoțitori. Cu această ocazie, FRF va furniza și toate detaliile legate de accesul în incinta Arenei Naționale și organizarea grupurilor pentru acces.

DETALII IMPORTANTE

Orice responsabilitate legată de transportul copiilor până la stadion, participarea acestora la meci și transportul lor de la stadion după finalul partidei aparține exclusiv însoțitorilor și unității care a încredințat responsabilitatea acestora”.

Urmăriți Playsport.ro și pe